Adam_TVS Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 No więc tak jak już kiedyśwspominałem kupuję Bartona 2500+. Ciągle myślałem nad Mobilem ale niestety musze kupić sprzet na raty, a nigdzie indziej oprócz sklepów internetowych nie ma mobilnych proców, sa tylko zwykłe. Dużo stracę na podkręcaniu kupując wersję bez Mobile ? To wszystko będzie leżało na Epoxie 8RDA+ PS W każdym sklepie powiedzieli że nie moge kupic Mobile bo on jest do laptopów tylko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 hmm są takie modele XP co działaja na zaniżonym napieciu np. mój thoroughbred B0 AXDA1700DLT3C 1,2V 1466@1481 1,55V 1466@2005 1,85V 1466@2413 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 PS W każdym sklepie powiedzieli że nie moge kupic Mobile bo on jest do laptopów tylko :D:lol: Różnie to moze byc bo mozna trafic slabego mobila, dobrego zwyklego i na odwrot... ogolnie to na mobilu powinienes miec kolo 2500MHz (to chyba tak srednio jak na mobile...), ze zwyklymi to roznie bywa... podobno teraz sa takie ktore na 2200MHz potrzebuja podwyzszonego napiecia o wiecej niz 0,1V (to nie jest jakas pewna informacja)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 PS W każdym sklepie powiedzieli że nie moge kupic Mobile bo on jest do laptopów tylko :D:lol: Różnie to moze byc bo mozna trafic slabego mobila, dobrego zwyklego i na odwrot... ogolnie to na mobilu powinienes miec kolo 2500MHz (to chyba tak srednio jak na mobile...), ze zwyklymi to roznie bywa... podobno teraz sa takie ktore na 2200MHz potrzebuja podwyzszonego napiecia o wiecej niz 0,1V (to nie jest jakas pewna informacja)... Czyli co... mam stanąc na głowie żeby Mobila zdobyć ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 hmm a nie masz mozliwosci zamowienia takiego procka w sklepie :?: wiadomo lepiej mobila chocby dlatego ze mnoznik odblokowany no i wieksze oc :twisted: mow ze do laptopa, staraj sie, zalatwiaj... IMO oplaca sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 hmm a nie masz mozliwosci zamowienia takiego procka w sklepie :?: wiadomo lepiej mobila chocby dlatego ze mnoznik odblokowany no i wieksze oc :twisted: mow ze do laptopa, staraj sie, zalatwiaj... IMO oplaca sie Pójdę tam jutro... dziś facio dzwonił do tych skąd sprowadzają i oni nie mają Mobilów... spytam się czy jest jakaś możliwość sprowadzenia tego cacka :D No bo jak za niewiele większą cenę moge mieć procesor który starczy mi na dłużej niż zwykła wersja to chyba się opłaca... a chodzi o to że nie chce mi się już jakoś czekać męcząc się na Radeonie 9700 nie mogacym wykorzystać swojej mocy przez głupiego Celerona, im dłużej będę czekał tym gorzej... Chyba że sprzedałbym to co mam teraz i od razu zamówiłbym w tweaku Mobila a płytę bym wzioł na raty w sklepie :P Mogłoby byc spoko rozwiązanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...