Gość Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam Posiadam cooler TITAN D5TB...cos tam (model z całkowicie aluminiowym radiatorem). Siedzi to na procku XP1700+@XP2400+. Jako, ze wiatrak w tym coolerze stał sie ciut głosny zastanawiam sie, czy zamiast kupowac nowy cooler warto nabyc np. sam wiatrak. Np. taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26133216 Czy przepływ powietrza na poziomie 26 CFM wystraczy? Czy wogole jest sens sie w to bawic czy od razu wydac te 20-30 zł wiecej i kupic np. WhisperRock IV? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 No i załozyłem w/w wiatrak. Okazuje sie, ze mimo, iz ma tylko 2300 RPM temperatura jest nizsza niz z oryginalnym wiatrakiem Titana (2900 RPM). Jest tez duzo ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja na starym titanie mam Arctic Coolera i jest super, cisza.. temperatura roznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...