ChrisG Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 No chlopaki na jaki pomysl wpadniecie jak wyczyscic miedziany radiator szczegolnie chodzi mi o przerwy miedzy listakami..Wlasnie zabieram sie za mojego SK6 +szczoteczka do zebow i pasta..Ciezko idzie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=2125...ght=czyszczenie SZUKADŁA używaj !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 NO to niezle ten chlopak ma w domu pomidorami radiator niezle!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 niezła jazda tym ketchupem ale mi sie wydaje ze są jakieś płyny do czyszczenia tak jak są płyny do czyszczenia srebra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 sprubuj wata stalowa albo piaskarka (wrazie czego mozesz sam sobie zrobic piaskarke z butelki i kilku rurek z miedzi i jeszcze kompresor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Ja czyśćiłem pasta polerskącięzka sprawa z tymi listkami :( reszta idzie elegancko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 A po co az tak kombinować. Wstaw go na kilkanaście sekund do szklanki z 5-10% kwasem azotowym i po krzyku (no chyba ze do roztworu wsadzisz palce - to wtedy będzies krzyczał :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 a moze sprobowac wsadzic radiator do roztworu wody z sola kuchenna podobno pomaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a moze sprobowac wsadzic radiator do roztworu wody z sola kuchenna podobno pomagaPodobno. W takiej sytuacji warto położyć ten radiator na aluminiowej folji. Utworzy się wtedy ogniwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 mozna takze uzyć octu troche podgrzanego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja czyszcze roztworkiem kwasa siarkowego (elektrolit) i idzie zaje....... nawet między zeberkami ps juz był taki temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...