kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Jedzie ktoś? Osobiście jak co roku się wybieram. Szykuje się po raz kolejny świetne widowisko. Są jacyś tweakowcy uczęszczający na takie imprezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ja ;p takze, ale niestety w tym czasie mam sesje wiec w tym roku nie pojade :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Dużo nas :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ostatnio byłem jakies 2 lata temu na brazyli pamietam ze było to w piatek oczywiscie polska wygrała ... teraz sie raczej nie wyrobie w czwartek jade n przysiege do koszalina :twisted: wracam w nocy z piatku na sobote (do domu pewnie dotre w sobote nad ranem hihi a w weekend mam 3 kolosy buahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 jak mi kupisz bilet to jesne, ze sie pojawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Do Katowic to raczej za daleko :/ Zwlaszcza ze sesja trwa :) Ale jak by bylo we Wrocku/Poznaniu/Szczecinie to sie chetnie wybior :) Wie ktos moze gdzie beda rozgrywane kolejne mecze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja chodze na mecze kosza mojego ukochanego anwilu wloclawek bylego mistrza polski :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja chodze na mecze kosza mojego ukochanego anwilu wloclawek bylego mistrza polski :(a co to ma wspolnego z topiciem ? :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja chodze na mecze kosza mojego ukochanego anwilu wloclawek bylego mistrza polski :(a co to ma wspolnego z topiciem ? :wink: :lol:to byl offtopic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja chodze na mecze kosza mojego ukochanego anwilu wloclawek bylego mistrza polski :(a co to ma wspolnego z topiciem ? :wink: :lol:to byl offtopic :wink:no na to wyglada .. BTW 2 OT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja byłem rok temu jak grali z rosją - w piatek ... i przegrali w sobote juz nie pojechalem... i wygrali. Wiec tak sobie mysle, że lepiej bedzie jak nie pojade bo jeszcze przegraja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Hehe, nie jedź bo jadę w piątek :-] Dziś już nie ma biletów na najbliższe sektory (50zł), ale sa jeszcze na dalsze 45, 30zł. Jutro po nie jadę, nie ma głupich :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 już nie ma biletów na najbliższe sektory (50zł), ale sa jeszcze na dalsze 45, 30zł. Jutro po nie jadę, nie ma głupich :-] no kucyk bedzie za konika robił :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 No i zakupiłem bileciki, pozostały same resztki na najdalej oddalone sektory. Zapowiada się 11tysięcy ludzi i świetna atmosfera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 wrociłem z przysiegi dzis o 00;15 stan śmieszny :lol: 6 h snu buda-zaliczyłem 2 kolosy .... na lige nie jade bo sie spłókalem na radzia 9600xt ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...