kriskros Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Przeczytałem porady i wskazówki no i nie moge tego cholerstwa zgrać do kupy. Ściągnąłem ze strony producenta sterowniki. Producent oczywiście nie wspiera linuxa wobec czego manual do instalki jest conajmniej skromny. Wgrałem pliki ze sterownikami do katalogu rootroot i w wersji okienkowej nasladując zachowania windziane kliknąłem dwa razy. no i sterowniki się zainstalowały, problem w tym, że przy konfiguracji połączenia modemowego system nie widzi modemu, chciałem je odinstalować, ale nie wiem gdzie tego szukać.... przy próbie ponownej instalacji dostaję komunikat, ze zainstalowane już są, ogólnie lipa..... wiem, że problem jest pewnie lamerski, no ale początki są zawsze trudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Olej wewnetrzny modem sprzedaj ten za 20 i na allegro sam ostatnio kupiłem u faceta za 39zł modem zewnetrzny z cała reszta tak wiec 10zł dokłądasz i masz bezproblemowe rozwiazanie nie warto sie uczyc takich rozwiazywania takich problemów bo jeszcze chwila i modemy beda przeszłością:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...