bigzzgib Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Łowi ktoś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Tak ale naad jeziorem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ja mam demko ale full by się przydała :) Wypasiona gra !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Tak ale naad jeziorem :>Tam też są jeziora :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 kiedyś jak miałem z 17 lat byłem zapalonym "rybakiem" :D może ktoś linkiem do dema zarzucić ,,, może złowie jakiegoś leszcza !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Największe okazy jakie złapałem to Carp 5 lb i White merlin 34 lb na morzu Demko jest na www.fishsim2.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość strazok Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jak sie łowi na morzu bo nie bardzo to wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam! Poszukuje tej gierki jak ktos ma Full wersje to poprosze o kontakt na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 a ja sie tylko zastanawiam, czemu ludzie są tak leniwi i łowią ryby na komputerach? o.0 Wstalibyście kiedy o 4 rano, z wędką w ręku poszli połowić w realu ;) (jak chcecie to możecie nawet bez karty wędkarskiej, tylko potem dostaniecie dodatkowy quest o nazwie "spłać mandat" [; ) Ps. jedyna gra w której łowiłem ryby to Sonic Adventures xD była taka mini gra, w której to sie pływało pod wodą przynętą i szukało takiej jednej rybki, lecz zanim sie ją wyłowiło można było powyciągać inne rybki :) pamiętam jak grałem w to bez karty pamięci, czyli najpierw 5 godzin na przejście całej gry, a potem te mini gierki (odblokowywały sie po przejściu całej gry) xD i tak raz 3 razy pod rząd xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dlaczego ryby na kompie?? Hmmm jakbys siedzia 11 godzi n w pracy przy kompie to bys zrozumial .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...