rumun_666 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 chciałbym wypalić 2 typy obrazów czyli *.img i *.bin niestety skończył mi sie okres próbny na Alcohol 120% a pilnie potrzebuje tych płyt... pomocy... najlepiej gdyby to byl darmowy progs... na marginesie dodam ze sciagnalem juz mase progsów (16) ale zaden z nich nie chce wypalać płyt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Daemon-tools - montujesz obraz, pozniej odpalasz jakikolwiek program do nagrywania np. Nero i robisz kopie CD (jako naped zrodlowy podajesz ten, ktory stworzyl ci Deamon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 dzieki turzol :D zadziałało.... w sumie teraz mi głupio dlaczego sam o tym wczesniej nie pomyslałem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 burnatonce powinno też łyknąć i za darmo !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...