fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 przez tydzień nie mialem kompa a teraz nie mam neta do poniedzialku i dlatego tak slabo licze, jutro wysle 50 wu prawie bo liczylem bo poszedlem do koilegi i sciaglem :D ciekay jestem czy zauwazyliscie, ze nie licze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 ba pewnie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 normalnie polowe dobytku Wu teamu zgineło ;) Joke:> smutno ci? moze budyn? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 :D juz mam neta neo+ robi robote wysylam jednostki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...