Skocz do zawartości
Heat

TT V12 , Thermalright czy Pentagram ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zalozylem TEN TEMAT , ale zanim ktokolwiek zareagowal Aero umarl calkowicie , poczulem tylko piekny smrodek i suszarka stanela :lol: Jako , ze oddaje go na gwarancji do 4maxa i tam prawdopodobnie zaopatrze sie w nowy cooler . I teraz pytanie do was , co z ich oferty wybrac ? Powiem tak , nie zalezy mi na ciszy bo juz po aero mam i tak zwichrowany sluch... Za to bardzo zalezy mi na wydajnosci . Mam zamiar nie przekroczyc 200zl ale dobrze by bylo jakby cena nie przekroczyla 170zl :D Myslalem o TT V 12 , albo o tym nowym Pentagramie ludzaco podobnym do Zalmana . Myslalem tez nad Thermalright tyle ,ze do niego bedzie jeszcze potrzebny wentylek :/

Moje mobo nie ma otworow wokol socketa wiec zalman odpada :( Aha sorry , ze zalozylem ten topic tutaj , ale biorac pod uwage czas reakcji osob w dziale "Chlodzenie Konwencjonalne" moglbym nie zdarzyc z jutrzejszym zakupem :) PZDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK wiec chyba zdecyduje sie na tego thermala , tylko napisz mi teraz jaki wentyl do tego 80x80 ? No i oczywiscie jak go zamontowac , bo z obrazka nie widze zadnych dziurek na srubki :) Z tego co pamietam to chyba niemiec mial thermala ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK wiec chyba zdecyduje sie na tego thermala , tylko napisz mi teraz jaki wentyl do tego 80x80 ? No i oczywiscie jak go zamontowac , bo z obrazka nie widze zadnych dziurek na srubki :) Z tego co pamietam to chyba niemiec mial thermala ?

najlepiej 92x92mm

mocujesz na specialne "druciki" dolączone do radiatora :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi