Skocz do zawartości
tumeks

Zamiana płyty głównej!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie czy warto mi jets zamienić płyte główną:

MSI(Microstar) KT4V

na:

Microstar K7N2 Delta-L (MS-6570-020) nForce2 Ultra400

acha i tak jeśli można by prosić to za ile bym gdzies mógł sprzedać tą MSI(Microstar) KT4V płyte :).

Pozdrawiam

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieudana w sensie awaryjna polookaj po forum bylo tego mnostwo szczerze powiedziawszy nie chce mi sie zod nowa tego walkowac :/ jesli chcesz cos taniego na nf2 bierz 8rda+ nie ma SATA ale za 350 pln to naprawde wypasiona plytka

No a tak to ja chce płytke firmy MSI :) a to jets tylko epox :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieudana w sensie awaryjna polookaj po forum bylo tego mnostwo szczerze powiedziawszy nie chce mi sie zod nowa tego walkowac :/ jesli chcesz cos taniego na nf2 bierz 8rda+ nie ma SATA ale za 350 pln to naprawde wypasiona plytka

No a tak to ja chce płytke firmy MSI :) a to jets tylko epox :/

:shock: czlowieku przeczytaj jeszcze raz to co napisales. MSI pod AMD robilo dawniej bdb platformy (Kt133/133A) a teraz to juz sa naprawde przecietne K7N2 delta nieumywa sie do 8rda+ zreszta polookaj po testach, serwisach po naszym forum znajdziesz wiele opinii i porownan. I moje pytanie czemu tak sie uparles na MSI??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz ostateczne pytanie którą płyte wybrać na której będzie stabilny i wydajny komp :):

1. :arrow: Abit NF7-S (v2.0)

2. :arrow: Microstar K7N2 Delta-L (MS-6570-020) nForce2 Ultra400

3. :arrow: Epox 8rda+

BO ja juz sam nie wiem :) albo zapodajcie jakimiś linkami do testów ja szukałem ale nie znalazłem :(.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba bylo tak od razu oczywiscie ze Abit NF7-S swietny o/c, wyposazenie, wydajnosc i stabilnosc. Co do testow to prosze nie osmieszaj sie w obojetnie jakiej przegladarce wpiszesz jedna z nazw powyzszych mobos i znajdzie Ci kilka tys odnosnikow testow, porownan etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi