adam_M Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Witam :) nie jestem do konca pewien czy do tej kategori zaliczyc ten topic .. ale sprawa tyczy sie głównie ustawien buildera nie samego programowania w c .. wiec sprawa ma sie tak przed zaisntalowaniem buildera wsio pieknie i gladko chodzilo natomiast po .. stalo sie niemozliwe sluchanie muzyki w winampie , wyskakuje okno windosowsie DEBUGUJ kiedys kolega mówił ze to kwestia ustawien debugera .. aby sie nie wpiepszał do programów... czy ktos mi moze powiedziec o co konkretnie chodzi i gdzie taką opcje w builderze można znaleść ? ... dobra zróbmy tu mały of topic .. wiem ze powiecie ić se znajdz , ale mam nadzieje ze znajde jakąś skruszoną dusze i mi pomoże w poszukiwaniu .. tematy , które przeglądałem na sieci i w google są bardziej skąplikowane a ja zaczynam ..... potrzebował bym jakiś algorytmów w stylu .. np znajdowanie liczb pierwszych, transponowanie macierzy{tablic}; sortowanie tablic i ciagu liczb --sortowanie bąbelkowe sie to nazywa , ... szukalem w ksiazkach .. algorytmy numeryczne .. ale nic nie bylo byly baardziej zawaansowane proste pomineli ;[ moze zna ktos jakies fajne stronki odnosnie albo dobre ksiązki ?? lub mógłby mi osobiście pomóc ..tu lub na GG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 druga czesc twojego pytania - bardzo polecam jedna z najlepszych (i jednoczesnie strawnych) ksiazek o algorytmach (i to od razu zaimplementowanych w c++) http://www.readme.pl/x_C_I__P_10002;110003.html . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 A jesli chodzi o pierwsze, to to co masz wlaczone nazywa sie JIT (Just-in Time Debugging), nie pamiteam jak to sie wylaczalo (teraz na szybko nie moge tego znalezc), ale przynajmniej masz trop czego szukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...