Skocz do zawartości
adam_M

builder 5 c++ i winamp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

nie jestem do konca pewien czy do tej kategori zaliczyc ten topic .. ale sprawa tyczy sie głównie ustawien buildera nie samego programowania w c ..

wiec sprawa ma sie tak przed zaisntalowaniem buildera wsio pieknie i gladko chodzilo natomiast po .. stalo sie niemozliwe sluchanie muzyki w winampie , wyskakuje okno windosowsie DEBUGUJ

kiedys kolega mówił ze to kwestia ustawien debugera .. aby sie nie wpiepszał do programów...

czy ktos mi moze powiedziec o co konkretnie chodzi i gdzie taką opcje w builderze można znaleść ?

... dobra zróbmy tu mały of topic ..

wiem ze powiecie ić se znajdz , ale mam nadzieje ze znajde jakąś skruszoną dusze i mi pomoże w poszukiwaniu .. tematy , które przeglądałem na sieci i w google są bardziej skąplikowane a ja zaczynam .....

potrzebował bym jakiś algorytmów w stylu ..

np znajdowanie liczb pierwszych, transponowanie macierzy{tablic}; sortowanie tablic i ciagu liczb --sortowanie bąbelkowe sie to nazywa , ... szukalem w ksiazkach .. algorytmy numeryczne .. ale nic nie bylo byly baardziej zawaansowane proste pomineli ;[

moze zna ktos jakies fajne stronki odnosnie albo dobre ksiązki ?? lub mógłby mi osobiście pomóc ..tu lub na GG?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jesli chodzi o pierwsze, to to co masz wlaczone nazywa sie JIT (Just-in Time Debugging), nie pamiteam jak to sie wylaczalo (teraz na szybko nie moge tego znalezc), ale przynajmniej masz trop czego szukac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi