whyte Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 na moim II konfigu mam k6-2. Od zawsze mam z nia problem. Na magistrali 100Mhz 3,5 x 100mhz czyli nie podkrecony jest niestabilny. W windowsie 98 czasami wyskakuja bledy , z gier zreguly mi zawsze wychodzi do windy. Pogram z 10 min i wraca mi do systemu. Amd K6-2 350 obsluguje 100 mhz sprawdzalem na procku pisze. Bo wiem ze byly modele na szyne 66Mhz. Biosy aktualizowalem i gowno to dalo. jak go puszczam na szynie 66Mhz to idzie spox. Jaka jest tego przyczyna??? Pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 pamieci, pamieci i pamieci ... :) probuj, preztstawiaj i cos zdzialasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 chyba mash ajkkies stare pamieci, lub cus ci sie grzeje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 mam 1 kosc 66Mhz a 2 chyba 100Mhz. Nawet niw wiem ktora jest ktora??? Jak to poznac???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 mam 1 kosc 66Mhz a 2 chyba 100Mhz. Nawet niw wiem ktora jest ktora??? Jak to poznac???? to wywal te 66 ( jak 66 ma chodzic na 100?), i probuj, pobaw sie tez w biosie, mialem takie mobo caly jej problem polega na obsludze pamieci mod.1 wloz najpierw I kosc, preztestuj stabilnosc, pozniej wloz II,przetestuj, wysypujaca sie kostka to bedzie ta 66 (to teoretycznie, wkoncu nieiwiadomo czy jakas pamiec jest zje*ana) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 co to znaczy obsludze pamieci??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 wyjmij kostke 66 i powiedz jaki efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...