rafal700 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Przed wczoraj instalowałem system WinXp i wszystko było w porządku W miedyczasie zainstalowałem DirectX 9.0b oraz ForceWare 56.72. Wszystko by było OK gdyby nie fakt, że najpierw mam 330MB wolnego przy starcie a potem po jakimś dniu mam wolnego 250MB Czyzby to byla wina DirectX 9.0b Niepokoi mnie tez ogromny roziar pliku stronnicowania - 700MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 znalazłem skubanego dziada :D Pobawiłem sie w procesach i doszedłem do wniosku, że Windows Messenger mi się ładuje. Usunąłem go z procesu za pomoca tego posta --->>> LINK i od razu po uruchomieniu systemu mam 333MB wolne zamiast 230-250MB i plik stronnicowania = 160MB zamiast 600MB. Równiez SVCHOST.EXE ma teraz po załadowaniu 18MB zamiast 50MB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...