Arkady Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 firma to fortron/source (chyba usa) To wybitnie nie noname ;) Obok enermax'a jedna z lepszych firm. Sam zreszta posiadam 200W fortron/source i w przeciwienstwie do modelu pewnej firmy na Co*** (300W) nie ma problemow z obsluzeniem mojego drugiego kompa cieszy,cieszy, co zresztą na wykresach widać. Sprawdziłem ich stronkę, zdje się że firma ta jest wyspecjalizowana w zasilaczach. A cena też ql, no jak za nowy:).Chyba że trafi się okazja, ale wtedy nie wiadomo, czy krew dobrze wytarta :lol: . A do tych 40A to można by spawarkę podłączyć:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 i jak napięcia na tym macronie bo ja planuje sobie 300 kupic? z napieciami jest zwala bo speedfan podaje inne niz miernik speedfan: 5V: 4.93 3.3V:3.37 12V:12.30 miernik cyfrowy SUNWA DT-830B: 5V: 5.05 3.3V:3.33-3.34 12V:12.50 ale zasilacz pozadny masywny i widac ze w srodku sa jakies dziwne radiatory jest z regulacja obrotow wentylatora i cicho chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 to pewnie sobie wezme tego macrona a jaki wczesniej miales zasialacz i jakie napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...