CePeK Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Właśnie aktywowano mi usługę Neostrada i pełen radości idę do sklepu po zamówiony modem (nie brałem tego od TEPS), szczęśliwy wszystko podłączyłem no i tu powstał problem... Aby móc skorzystać z modemu trzeba wpisać dane z rejestracji. I tu jest moje pytanie w jaki sposób mogę się zarejestrować, nie mając płyty instalacyjnej, w sumie to nic nie mam prócz umowy :| (Modem U.S. Robotics 9106) Z góry dzięki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Sorki z przyzwyczajenia walnęłem tutaj :? No ale wie ktoś co można z tym zrobić :?: Byłem u mnie na Telekomunikacji to odpowiedzieli "My tu tylko sprzedajemy" i kazali dzwonić pod numer 0-800... no ale tam cały czas zajęte, qrcze skoro początek jest taki ciężki to co będzie potem :| UPDATE: Już sobie sam poradziłem :) Wszedłem na stronę www.rejestracja.neostrada.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...