Gość Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 witajcie, może troche lamerski temat, ale ja już mam dosyć. otóz nie chce mi sie odpalić żaden z moich windowsów. podczas ładowania następuje zwis i koniec :roll: xp da sie uruchomić w awaryjnym 98 wisi prawie ze odrazu linux działa :D mam nadzieje że obejdzie sie bez formata :cry: prosze o naprawde szybką pomoc ciau 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 na poczatek odkrec sprzet jesli jeszcze tego nie probowales i wtedy sprawdz czy zalapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 sęk w tym że w w tym momencie nic nie jest kręcone. wcześniej tylko bawiłem sie napięciem na agp, a chwile potem windozy sie nie uruchamiają. udało mi sie uruchomić 98 w awaryjnym, ale to nic nie daje. pogrzebałem sobie w msconfigu ale nic :roll: help bo linux już mnie zaczyna wkurzać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 jesli dawno nie reinstalowales windy to sie bez tego nie obedzie. Format c: /q jedyne najprostsze, najszybsze i najbardziej wydajne wyjscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Od razu format? Jeśli się nie odpala normalnie tylko w awaryjnym to może wina sprzętu. Sprawdź wszystko po kolei na innym kompie. Napięcie agp na płycie via, hmmm... ciekawe czy czegoś nie przekręciłeś? Wyjmij karty pci jeśli masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 dla mnie jesli juz raz sie winda konkretniej wysypie to nalezy jej sie reinstall albo ghost z doswiadczenia wiem ze inne zabiegi jesli pomoga to napewno nie na dlugo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Od razu format? Jeśli się nie odpala normalnie tylko w awaryjnym to może wina sprzętu. Sprawdź wszystko po kolei na innym kompie. Napięcie agp na płycie via, hmmm... ciekawe czy czegoś nie przekręciłeś? Wyjmij karty pci jeśli masz.no napięcie agp mogę zmienić. formata już zrobiłem , ale na razie mam tylko xp :roll: a po za tym chyba mi sie zwaliła karta dźwiękowa[ale to już po formacie], bo gdy ją włoże do slotu pci to windows podczas wykrywania jej znów wisi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Bo na VIA napięcie pci zmienia się wraz z agp. Czy bez dźwiękowej jest w porządku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Bo na VIA napięcie pci zmienia się wraz z agp. Czy bez dźwiękowej jest w porządku?no bez nij jest ok. zabilem kolejna dzwiekowke :? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...