Skocz do zawartości
Gość

windoza sie nie uruchamia

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie, może troche lamerski temat, ale ja już mam dosyć.

otóz nie chce mi sie odpalić żaden z moich windowsów. podczas ładowania następuje zwis i koniec :roll:

xp da sie uruchomić w awaryjnym

98 wisi prawie ze odrazu

linux działa :D

mam nadzieje że obejdzie sie bez formata :cry:

prosze o naprawde szybką pomoc

ciau 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sęk w tym że w w tym momencie nic nie jest kręcone.

wcześniej tylko bawiłem sie napięciem na agp, a chwile potem windozy sie nie uruchamiają. udało mi sie uruchomić 98 w awaryjnym, ale to nic nie daje. pogrzebałem sobie w msconfigu ale nic :roll:

help bo linux już mnie zaczyna wkurzać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu format? Jeśli się nie odpala normalnie tylko w awaryjnym to może wina sprzętu. Sprawdź wszystko po kolei na innym kompie. Napięcie agp na płycie via, hmmm... ciekawe czy czegoś nie przekręciłeś? Wyjmij karty pci jeśli masz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu format? Jeśli się nie odpala normalnie tylko w awaryjnym to może wina sprzętu. Sprawdź wszystko po kolei na innym kompie. Napięcie agp na płycie via, hmmm... ciekawe czy czegoś nie przekręciłeś? Wyjmij karty pci jeśli masz.

no napięcie agp mogę zmienić.

formata już zrobiłem , ale na razie mam tylko xp :roll:

a po za tym chyba mi sie zwaliła karta dźwiękowa[ale to już po formacie], bo gdy ją włoże do slotu pci to windows podczas wykrywania jej znów wisi :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi