Skocz do zawartości
cih

Prolink G-Force 4 Ti4200 64MB DDR TV-out WADY i ZALETY

Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat był wałkowany już wile razy ale sam niewiem co o tej karcie sądzić.

Ztego co piszecie to ma conajmniej dwie zalety

1. Fajnie się kręci

2. Super Cena

A jak z wydajnością do innych G-Force 4 Ti200 :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 Podkręcanie faktycznie dobrze ,narazie jadę na częstotliwościach 275/550 ale próbowałem więcej ( już w tym tygodniu zakładam radiatory na pamieci ) i wtedy zobaczymy co będzie.

2 Cena faktycznie jest kusząca

Wydajność w 3 D Marku 2001 SE - 8926 ( chyba dość możliwa )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 Podkręcanie faktycznie dobrze ,narazie jadę na częstotliwościach 275/550 ale próbowałem więcej ( już w tym tygodniu zakładam radiatory na pamieci ) i wtedy zobaczymy co będzie.

Wydajność w 3 D Marku 2001 SE  -  8926 ( chyba dość możliwa )

Nie napisałeś czy twój procek to XP czy thunderbird ale ja mam przy magistrali 138X11,5 czyli gdzies ok 1,51GHz i przy standardowym taktowaniu mojego Gainwarda 250/513 ok 9600 z groszami 8) 3dmarków a jak podkrece to mam 10k :wink:

wiec nie grzeje sie tym prolinkiem

aaa i do tego ładnie wygląda :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydajność w 3 D Marku 2001 SE  -  8926 ( chyba dość możliwa )

Nie napisałeś czy twój procek to XP czy thunderbird ale ja mam przy magistrali 138X11,5 czyli gdzies ok 1,51GHz i przy standardowym taktowaniu mojego Gainwarda 250/513 ok 9600 z groszami 8) 3dmarków a jak podkrece to mam 10k :wink:

wiec nie grzeje sie tym prolinkiem

aaa i do tego ładnie wygląda :lol:

Procek który posiadam to thunderbird .

Druga sprawa to ile kosztuje Gainward a ile Prolink :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie jakość obrazu jest b.dobra w porównaniu chociażby do gf2

a propo wykręcania doszedłem bez dodatkowego chłodzenia do 315/625 i mi się podziałka skończyła więc nie wiem ile więcej to będzie szło.

a wynik w 3dmark2001se 330 bez podkręcania karty i procesora to 9206 a jak ktoś nie wierzy to w którymś temacie jest link do strony 3dmarka z moim wynikiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a propo wykręcania doszedłem bez dodatkowego chłodzenia do 315/625 i mi się podziałka skończyła więc nie wiem ile więcej to będzie szło.

a wynik w 3dmark2001se 330 bez podkręcania karty i procesora to 9206 a jak ktoś nie wierzy to w którymś temacie jest link do strony 3dmarka z moim wynikiem

A co w tym wyniku takiego dziwnego zeby nie wierzyc :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co w tym wyniku takiego dziwnego zeby nie wierzyc :?:

tak się zabezpieczam bo ostatnio kolega KAERES chciał żebym mu udowodnił że na innym sprzęcie miałem 3348 :lol:

także spox nie przejmuj się dla mnie też to jest normalne ale nie dla każdego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...