cih Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Ten temat był wałkowany już wile razy ale sam niewiem co o tej karcie sądzić. Ztego co piszecie to ma conajmniej dwie zalety 1. Fajnie się kręci 2. Super Cena A jak z wydajnością do innych G-Force 4 Ti200 :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 jak go wykręcisz to i tak zaden inny ti mu nie podskoczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 jak go wykręcisz to i tak zaden inny ti mu nie podskoczy A jak u niego z jakością obrazu mam 19 stke monitor :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 i tu nie wiem co powiedziec na twoje pc nie bardzo pochwalają jakość obrazu http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=geforce4_ti_4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 1 Podkręcanie faktycznie dobrze ,narazie jadę na częstotliwościach 275/550 ale próbowałem więcej ( już w tym tygodniu zakładam radiatory na pamieci ) i wtedy zobaczymy co będzie. 2 Cena faktycznie jest kusząca Wydajność w 3 D Marku 2001 SE - 8926 ( chyba dość możliwa ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Ja jakoś nie wiem wszystko ok tylko co zjakością obrazu może ktos z was ma i mi coś powie na ten temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja jakoś nie wiem wszystko ok tylko co zjakością obrazu może ktos z was ma i mi coś powie na ten temat Wcześniej urzywałem gf 2 mx winfast i jakoś nie zauważyłem specjalnych zmian w jakości obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 1 Podkręcanie faktycznie dobrze ,narazie jadę na częstotliwościach 275/550 ale próbowałem więcej ( już w tym tygodniu zakładam radiatory na pamieci ) i wtedy zobaczymy co będzie. 2 Cena faktycznie jest kusząca Wydajność w 3 D Marku 2001 SE - 8926 ( chyba dość możliwa ) Nie napisałeś czy twój procek to XP czy thunderbird ale ja mam przy magistrali 138X11,5 czyli gdzies ok 1,51GHz i przy standardowym taktowaniu mojego Gainwarda 250/513 ok 9600 z groszami 8) 3dmarków a jak podkrece to mam 10k :wink: wiec nie grzeje sie tym prolinkiem aaa i do tego ładnie wygląda :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 1 Podkręcanie faktycznie dobrze ,narazie jadę na częstotliwościach 275/550 ale próbowałem więcej ( już w tym tygodniu zakładam radiatory na pamieci ) i wtedy zobaczymy co będzie. 2 Cena faktycznie jest kusząca Wydajność w 3 D Marku 2001 SE - 8926 ( chyba dość możliwa ) Nie napisałeś czy twój procek to XP czy thunderbird ale ja mam przy magistrali 138X11,5 czyli gdzies ok 1,51GHz i przy standardowym taktowaniu mojego Gainwarda 250/513 ok 9600 z groszami 8) 3dmarków a jak podkrece to mam 10k :wink: wiec nie grzeje sie tym prolinkiem aaa i do tego ładnie wygląda :lol: Procek który posiadam to thunderbird . Druga sprawa to ile kosztuje Gainward a ile Prolink :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 według mnie jakość obrazu jest b.dobra w porównaniu chociażby do gf2 a propo wykręcania doszedłem bez dodatkowego chłodzenia do 315/625 i mi się podziałka skończyła więc nie wiem ile więcej to będzie szło. a wynik w 3dmark2001se 330 bez podkręcania karty i procesora to 9206 a jak ktoś nie wierzy to w którymś temacie jest link do strony 3dmarka z moim wynikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 według mnie jakość obrazu jest b.dobra w porównaniu chociażby do gf2 a propo wykręcania doszedłem bez dodatkowego chłodzenia do 315/625 i mi się podziałka skończyła więc nie wiem ile więcej to będzie szło. a wynik w 3dmark2001se 330 bez podkręcania karty i procesora to 9206 a jak ktoś nie wierzy to w którymś temacie jest link do strony 3dmarka z moim wynikiem A co w tym wyniku takiego dziwnego zeby nie wierzyc :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 według mnie jakość obrazu jest b.dobra w porównaniu chociażby do gf2 a propo wykręcania doszedłem bez dodatkowego chłodzenia do 315/625 i mi się podziałka skończyła więc nie wiem ile więcej to będzie szło. a wynik w 3dmark2001se 330 bez podkręcania karty i procesora to 9206 a jak ktoś nie wierzy to w którymś temacie jest link do strony 3dmarka z moim wynikiem A co w tym wyniku takiego dziwnego zeby nie wierzyc :?: tak się zabezpieczam bo ostatnio kolega KAERES chciał żebym mu udowodnił że na innym sprzęcie miałem 3348 :lol: także spox nie przejmuj się dla mnie też to jest normalne ale nie dla każdego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...