Robertosgd Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Witam serdecznie, dnia wczorajszego stalem sie posiadaczem nagrywarki dvd lite ona, niestety nie wiem jeszcze kilka rzeczy a napewno ktos madrzejszy z doswiadczeniem bedzie mi w stanie odp na kilka pytan: czym rozni sie DVD+R od DVD-R i DVD-RW od DVD+RW, a nastepne takie pytanko to : moja siostra poprostu posiada kino domowe i chcial bym jej nagrywac filmy na DVD plytce, i teraz pojawia sie pytanie jak mam zamiecin avi vcd itd wiecie o co chodzi, normalny filmik z kompa tak zebym mogl go nagrac i zeby byl odtwarzany przez odtwarzacz dvd z kina domowego, i tu pojawia sie kolejne pytanie jak polaczyc filim z napisami , czy jest jakis specjalny program?dziekuje serdecznie za podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 wiecej znajdziesz na forum.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 http://www.cobraverde.net/Porady/divx2dvd.htm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...