f-lexa Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 No coz... jestem zdruzgotany.Czekalem na plyty z KT400,bo chcialem wymienic mobo na cos wielkiego,wspanialego i niedoscignionego.Poczytalem pare testow i doszedlem do wniosku,ze nie warto.Wydajnosc porownywalna z KT333(przynajmniej na AGP x4).Chyba kupie Gigabyte na KT333(taniej od tej oslawionej nowosci i tez wydajnie). Chetnie poczytam innych opinii.Co sadzicie o tym nowym cip...secie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 na razie to te kt400 z ddr400 to jakas pomyka mam nadzieje ze poprawia biosy bo wydajnosc gorsza niz kt333 i ddr333 takze jak sie nic nie zmieni i nie potrzebne ci agpx8 to bierz kt333 z nowym mostkiem poludniowym VT8235 (jakos tak) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 tez przeglądałem testy i nie ma sensu sie na to przestawiac szzcegolnie ze nie ma oficjalnej obslugi DDR400 i w ogole wydajność jest kiepska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Hie przypomina mi sie jak to wiele osob na forum i na grupach mowilo zeby nie kupowac Kt333 bo to jakis badziew , wszyscy kazali czekac na nowego chipa a tu [gluteus maximus] . A prawda jest taka ze jak narazie w kt400 lepiej sie nie pakowac . Jak znam Via to pewnie za jakis czas bedzie kt400a i wtedy bede polecal , a jak narazie to kup cos na kt333 . Pozdrawajlu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Mysle ze powinienes poczekac na Nvidia Nforce2. Z tego co pisza to ma byc super + maja juz nadal chwila wyjsc plyty glowne z tym chipset. VIAKT333 jest ok ale KT400 to bym nie kupil. Nforce2 oficialnie dziala z DDR400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Mysle ze powinienes poczekac na Nvidia Nforce2. Z tego co pisza to ma byc super + maja juz nadal chwila wyjsc plyty glowne z tym chipset. VIAKT333 jest ok ale KT400 to bym nie kupil. Nforce2 oficialnie dziala z DDR400 Nio ciekaw jestem tego Nforce 2 . Ciekawe czy niewidia sie popisze bo jakos ten pierwszy zaginal w akcjiiii . Kolejna sprawa jest taka zeby wykorzystac potege 400 Mhz ddrow to lepiej jak taktowanie nie jest asynchroniczne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...