Skocz do zawartości
Belrin

Szukam Hynix'ów D43 Help

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie że niedużo.Ja bym chetnie kupił 2 kostki 512 za 420zł.Za 500zł jak w tym linku to to chyba nie jest tak opłacalne?Co polecacie za cenę ok 1000zł (2x512mb)do Abita NF7 NForce2 do maksymalnego wykorzystania jego możliwosci (vmodów raczej nie będe robił)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe jakie FSb mozna wyciągnąć na tych Hynixach 333MHz ??? kiedyś gdzieś czytałem ale juz nie pamietam gdzie.......ze one tesz sie calkiem niezle krecą.....moze nie wykreci sie na nich tak wysokiego FSB jak na Hynixach 400MHZ d-43 ale tesz jest wysokie biorąc pod uwage ze kosci są 333MHz....ale za te pieniadze....kupilbym napewno coś innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam do sprzedania kostke 256Mb Hynixow 400 MHz z seri D-43 :-) moze ktos reflektuje - przedmiot wystawiam na allegro. Jestem pod nickiem colin_hendry - Zainsteresowanych prosze o kontakt - mam nadzieje ze nikomu sie nie naraze (moderom) ktos pytal to proponuje :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla chetnych Hynixy są w NTT Systems oto ceny z ich cennika

Dołączona grafika

nie wiem tylko czy istnieje mozliwosc zakupu przez net i wysyłka...bo sklep na ich stronie netowej nie działa

DA się da ,bo jak miałem kupować swojego radzia pół roku temu to zadzwoniłem do nich i się da tylko trzeba wydrukować fakturkę co jest na końcu cennika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie że niedużo.Ja bym chetnie kupił 2 kostki 512 za 420zł.Za 500zł jak w tym linku to to chyba nie jest tak opłacalne?Co polecacie za cenę ok 1000zł (2x512mb)do Abita NF7 NForce2 do maksymalnego wykorzystania jego możliwosci (vmodów raczej nie będe robił)?

Byłem w pcprojekcie dzisiaj (28.IV)...są i są za 480pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na ile wam ida?

u mnie narazie jest 250Mhz 3-4-4-10 2.9v ale asynchronicznie , przydal bym sie proc z odblokowanym mnoznikiem, aby go puscic synchro razem z Hynixami :D

z checia wrzuce screenshota, tylko nie mam za bardzo jak :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ja się cieszę, że dokonałem własnie takiego wyboru, czytam sobie ten topic ze świadomością, że idzie właśnie do mnie paczka z kostkami HYNIXÓW i jestem wniebowzięty, bo wiem co sie będzie dziać jak tylko dostanę paczkę :D

mam Athlona 2500 Bartonka i NF7 więc będzie ostry hardcore :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi