whyte Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 wlasnie nabylem ta karte na allegro za 5 zł. Myslicie ze zrobilem dobry inters??? Jesli ktos posiada ta karte albo cos o niej wie, moze jakies opinie to niech napisze w tym topicu. Moze ktos sie bawil w o/c ta karta??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 yyyyyhhhhhhhmmmmmmmmm a do czego Ci ta karta ?? za 5 zł to jak dla mnie naj interesik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja wolal bym chyba kupic piwo i tabliczke czekolady :) ale coz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 na moim II konfigu mam voodoo3 a komputer ten mi jest tylko potrzebny do Worda i ew. Excela wiec wole tam wpakowac s3 Trio a Voodoo 3 sprzedac. Myslicie ze 65zł za to voodoo to jest wporzo cena czy moge wziac troche wiecej. Na allegro widzialem nawet voodoo 3 2000 za 100zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ja bym cenę trochę podbił 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 za taką cene to możesz sobie np. powyjmować kostki pamięci (fajnie wyglądają) wyrwać GPU :twisted: (czy jak to sie wtedy nazywało) zrobić sobie z tego breloczki no i pobawić Możesz oczywiście włożyć to do tego 2 kompa ale będziesz miał wtedy chyba troszke mniej zabawy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 chili ile proponujecie zeby ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za voodoo 3. Chodzilo super stabilnie na 143@167 z coolerkiem na fabrycznym radiatorku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja mam te karte w szufladzie :D prubowalem kiedys oc ale ten starszy power strip ni potrafil (niebylo tych suwakow :) ) a jak myslicie co by sie stalo jakby wgral do niej biosa z mojego gf4 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Arnie chodzi ci procek stabilnie na 417 MHz masz cooler z wersji BOX dala ci cos przesiadka z voodoo 3 na geforce 4 Ti 4200 przy tym procku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Arnie chodzi ci procek stabilnie na 417 MHz masz cooler z wersji BOX dala ci cos przesiadka z voodoo 3 na geforce 4 Ti 4200 przy tym procku ? z Voodoo2. no troche dala (gta3 dzila bez zarzutu w 640x480 w 800x600 jak jest dzurzo ludzi i samochdow to sie wiesza) spodziewalem sie wiecej ale musze miec lepszy cpu .a coolerek to zalozylem jakigos titana chyba ttc-d5tb bo myslalem ze dalej niechce sie krecic przez cooler ale zanim zmienilem na poxie dzialal stabilnie jak masz regulacjie napiecia na plycie to moze pujdzie @500 moj poszedl jak mu ustawilem 2,3V ale trzeba bylo co ok 1h porawiac malowanie olowkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja za duzo nie krecilem zmienilem tylko w biosie FBS z 66 na 75 MHz mam slaba plyte i nie moge zmeniac napiecia ani mnoznika powiedz jakie masz wyniki w 3D Mark 2000 i 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 niechce mi sie sciagac 2000 a na nowej karcie 2001se wiesza sie (zasilka zaslaba :( ) ale powiem ci ze na VooDoo2 w 3dm2000 mialem cos kolo 1300 3dmarks jutro moze sciagne 2000 to ci powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...