Skocz do zawartości
whyte

s3 Trio agp x2 4mb

Rekomendowane odpowiedzi

na moim II konfigu mam voodoo3 a komputer ten mi jest tylko potrzebny do Worda i ew. Excela wiec wole tam wpakowac s3 Trio a Voodoo 3 sprzedac. Myslicie ze 65zł za to voodoo to jest wporzo cena czy moge wziac troche wiecej. Na allegro widzialem nawet voodoo 3 2000 za 100zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za taką cene to możesz sobie np. powyjmować kostki pamięci (fajnie wyglądają) wyrwać GPU :twisted: (czy jak to sie wtedy nazywało) zrobić sobie z tego breloczki no i pobawić

Możesz oczywiście włożyć to do tego 2 kompa ale będziesz miał wtedy chyba troszke mniej zabawy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam te karte w szufladzie :D prubowalem kiedys oc ale ten starszy power strip ni potrafil (niebylo tych suwakow :) ) a jak myslicie co by sie stalo jakby wgral do niej biosa z mojego gf4 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arnie chodzi ci procek stabilnie na 417 MHz masz cooler z wersji BOX  

dala ci cos przesiadka z voodoo 3 na geforce 4 Ti 4200 przy tym procku ?

z Voodoo2. no troche dala (gta3 dzila bez zarzutu w 640x480 w 800x600 jak jest dzurzo ludzi i samochdow to sie wiesza) spodziewalem sie wiecej ale musze miec lepszy cpu .a coolerek to zalozylem jakigos titana chyba ttc-d5tb bo myslalem ze dalej niechce sie krecic przez cooler ale zanim zmienilem na poxie dzialal stabilnie jak masz regulacjie napiecia na plycie to moze pujdzie @500 moj poszedl jak mu ustawilem 2,3V ale trzeba bylo co ok 1h porawiac malowanie olowkiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niechce mi sie sciagac 2000 a na nowej karcie 2001se wiesza sie (zasilka zaslaba :( ) ale powiem ci ze na VooDoo2 w 3dm2000 mialem cos kolo 1300 3dmarks jutro moze sciagne 2000 to ci powiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...