Vailix Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Witam, mam pytanie na temat sprzętu zwanego ELSA REVELATOR 3D IR. Mianowicie chodzi mi o to czy te okulary chodzą z radeonami, bo podobno nie. A jeżli żeczywiście nie chodzą to mógłby mi ktoś polecić takie żeby działały ? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 nie mam zielonego pojęcia :D ale powiem ci jedno usuń jeden z tych topiców bo możesz zarobić owoca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 to są okulary tylko dla nv .. osobiscie nie widzialem okularów do ati ... nawet na stronie ati.com nie moglem znaleść :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 A słyszałem też coś o uniewrsalnych okularach - pasujących do każdej karty. Istnieje takie coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...