j.h.hudy Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 mam taką obudowę http://allegro.pl/show_item.php?item=25816263 i postawiłem na tej budzie takie rzyczy jak : tv 25 cali , magnetofon unitry , drukarka lexmark z45. moje pytanie : czy to nie jest za duże obciążenie dla tej obudowy??? (obudowa ma przez środek listwe z blachy dla wzmocnienia ale boje sie ze to za mało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 zmoduj ja :D kilka plaskownikow zalatwi sprawe :] a tak na powaznie - co mi po informacji ze tv ma 25 cali ? czlowieku opanuj sie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 nie wiem ile waży , tyle co przecietny tv (ciężki). waży może z 35 - 40 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 nie wiem ile waży , tyle co przecietny tv (ciężki). waży może z 35 - 40 kg To chyba Rubin ?? 8O Panorama 32" pasikonika waży 50 kg, a twój 25 30-40 ?? :lol: BTW, nawet desktopy nie służą do takich celów. ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ja bym to zalatwil w bardzo prosty sposob: zrobilbym jakis stelarz ktory trzymalby wszystkie w/w rzeczy tuz nad obudowa, no bo przeciez jak bys chcial bude wyciagnac zeby np grafe zmienic to musialbys telewizor zdejmowac -> niepraktyczne ale jak juz chcesz bezposrednio na bude nastawiac gratow to proponuje wzmocnic obudowe od srodka jakimis rurkami tak zeby to bylo bardziej solidne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ja na twoim miejscu bym po tym poskakal jak wytrzyma to git jak nie to lubudu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 jak ty pomiesciles te wszystkie rzeczy na obudowie??????? 8O wytlumacz mi prosze bo nie moge sobie tv,radia i drukarki wyobrazic na tym "malenstwie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 a jednak sie udało wszystko zmiescic :lol: ale fajne to wygląda , jak przchodzą koledzy to sie boją :lol: :lol: obudowa moze wytrzyma bo w momencie polozenia tv , nie ugina sie nawet troszeczke , w koncu monitor mozna trzymac na tej budzie , wiec tv tesz moze wytrzyma :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 zrob zdjecia :!: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 nie mam aparatu :/ moze bede miał to zrobie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 obudowa sie nie ugina, bo "podpory" - sciany boczne sa pionowo, jakbys zobacyzl jakeis ugiecie to pewno zaraz by sie obudowa zapadła hyhy :). Wez zrob tak jak ktos mowil jakies 4 slupki po rogach budy, tak z centymetr wyzsze, na to jakas ladna deske jako pulke, a nie taka wierze ze sprzetu zes zrobil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 jeszcze gdzies musze postawic tuner radiowy :lol: :lol: :lol: ale jest o tyle dobrze ze tv jak stoi to jego 4 nozki są w narozach obudowy , wiec ciezar sie rozklada 8) najwyzej tv przygniecie płyte główną :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...