Skocz do zawartości
Gość

low end AMD

Rekomendowane odpowiedzi

wezcie mi powiedzcie co mam powiedziec kuplowi ktory chce zestaw do oc

mozliwie najnizszym kosztem napewno bedzie bral zalmana cnps7000cu i ktoras z mobo na nforce2 (doradzilem mu abita bo wkoncu zestaw ma byc overclockerski ;) )i zostal jeszcze proc jak mu pszykozaczylem i na jego oczach puscilem mojego p4 @fsb250 to terz zapragnol miec 3ghz i chce athlona ktory pojdzie mu na 3ghz no to doradzilem mu barton2500+Mobile i prometeie ;) ale prometei niechce ;) a i proc za drogi (cale 450zl ) i chce cos tanszego uparl sie na 2400+ wzasadzie co tam jego sprawa tylko ze jak mu sie bedzie dupnie krecil to medzie mi trul calymi dniami zebyc cos zrobil (widze go codziennie przez 8 godzin ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech se kupi bartka 2500+ ok 340zł a co do podkrecenia na 3000mhz Atlona to bys musiał miec niezłe chłodzenie odpowiednikiem wydajnosci 3000 P4 jet Xp 3000-3200 +czyli ok 22xx mhz barton jak bys atlona dał na 3000mhz to bys pobił wszystkie P4 3000 i to bardzo :) i cał reszte P4 jakie sa w sprzedazy nawet te EE za ok 4000zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barton@2300-2400mhz z FSB ~220 i ladnymi timmingami bedzie mial conajmniej wydajnie tak jak ty a nawet szybciej... Hheheh co za typ zobaczył i chce a nie ma kasy ,wczoraj widziałem nowe BMW 745i tez chce! ale za drogie więc sie niech nie upiera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barton@2300-2400mhz z FSB ~220 i ladnymi timmingami bedzie mial conajmniej wydajnie tak jak ty a nawet szybciej... Hheheh co za typ zobaczył i chce a nie ma kasy ,wczoraj widziałem nowe BMW 745i tez chce! ale za drogie więc sie niech nie upiera...

dopiero wczoraj ? troche do tyłu jestes :P

co do kolegi niech kupi bartona mobile'a, zalmana 7000A-Cu i mobo abita albo DFI... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak mowie o aplikacjach 3d co do kompresji to nie zalezy mi czy skonczy o 10s szybciej czy puzniej dla mnie najwazniejsze jest jak procesor zachpwuje sie w 3 d

Kolega niech sobie kupi Abita SL abo S rev 2.0 procek Barton Mobile 2500+ albo Bartona 2500+ i podkreci na 3200+ po co mu wiecej ja to bedzie za mało to juz tylko 64bit .

I prosze cie nie bron P4 kompresja :) boto kazdy wie powinien wiedziec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to przez pomylke jak przeskakiwalem do forum ADM zapomnialem kliknac na "idz" mugl by ktos zglosic post do moderatora bo ja swojich postow zglaszac nie moge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...