Liptonti Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 mam anthlona 1.4 płytke jak wyzej wgrany chepo bios procek poszedł na 1500 ale 50 stopni wiec mu odjołem i 1450 ile moge z niego wyciągnąć na maxa? niestety nie moge podnieść mu napięcia 138/138 Mhz aktualnie no i mam ciulny radjator aluminiowy :( mam Gf 2 mx 400 128 i 64 sdram`u Da sie cosik wiecej wydusić z tego cuda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 no to rzeczywiście...ekstremalnie... 8O :lol: :ploom: :ploom: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ojąłeś mu MHz bo się grzał i teraz chcesz jeszce napięcie podnieść ? gratuluję pomysłowości :lol: acha, wróżki mają wakacje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ojąłeś mu MHz bo się grzał i teraz chcesz jeszce napięcie podnieść ? gratuluję pomysłowości :lol: acha, wróżki mają wakacje :lol: nie każdy sie zna ;] troche wyrozumiałości chyba to forum pomocy nie!! czy mi sie moze zdaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 mam anthlona 1.4 płytke jak wyzej wgrany chepo bios procek poszedł na 1500 ale 50 stopni wiec mu odjołem i 1450 ile moge z niego wyciągnąć na maxa? niestety nie moge podnieść mu napięcia 138/138 Mhz aktualnie no i mam ciulny radjator aluminiowy :( mam Gf 2 mx 400 128 i 64 sdram`u Da sie cosik wiecej wydusić z tego cuda :) raczej marne szanse bo ten procek to szczyt technologii thunderbird :] jka chodzi na 1,5 ghz i ma temp 50 stopni to niej jeszcze tak zle, u mnie w cieple dni procek ma 58 stopni a lezy sobie razem ze stuffem na biurku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 mam anthlona 1.4 płytke jak wyzej wgrany chepo bios procek poszedł na 1500 ale 50 stopni wiec mu odjołem i 1450 ile moge z niego wyciągnąć na maxa? A ja miałem wizję (nie pytajcie po czym) i odpowiem na to pytanie Szanse są takie FSB do 147/147 - 100% (temp masz piękną u mnie 50* to mam w upały na starcie) FSB 150/150 - 25% (winda protestuje bo spada taktowanie PCI do 30mhz) więcej - 0,0001% I nawet nie próbuj ustawień asynchronicznych bo będziesz miał underclocking Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 na starcie mam 24 i rośnie az do 50 - 54 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...