krolflex Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zrobiłem upgrade biosu płyty głównej Shuttle KT 266a i po testarcie kompa zmieniło mi się częstotliwoć procesora (AMD+2400) przed upgradem wskazyło 2000mzh a teraz 1500mzh. Jeśli może mi ktoś napisać co zrobić, jak zmnienic ustawina biosu żeby wskazania były poprawne. Zaznaczam ze słabo znam sie na ustawieniach biosu i prosiłbym o szczegółowe informacje. Z góry dzięuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 spruboj z ustawieniem fabrycznych ustawien biosu, jak nie pomoze to zmien mnoznik i fsb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Przestaw fsb ze 100 na 133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolflex Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Dzięki!! Podziałało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...