Marcin Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Witam wszystkich forumowiczów. Kupiłem w komputroniku (jeszcze mi nie przysłali) wymienionego w temacie Radka. Czy ktoś takowego posiada? A jeśli tak to jakie pamięci są na tych kartach instalowane i czy będzie można spokojnie zflashować go biosem od wersji Deluxe tej karty (Pro - ta którą zamówiłem ma 250/250 a deluxe 275/275). Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 poszukaj troszeczke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja sie nie znam :) Ale z tego co wiem to nic nie trzeba flashowas wystarczy uzyc programu dolaczonego do radka i podkrecic ! A tak poza tym mamy tu opcje szukaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Ja mam tak kartę i chodzi na ustawieniach 275/275 bez problemu. Po kilku godzinach testów przekonasz się czy będzie działać stabilnie i wtedy możesz przefleszować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Witam wszystkich forumowiczów. Kupiłem w komputroniku (jeszcze mi nie przysłali) wymienionego w temacie Radka. Czy ktoś takowego posiada? A jeśli tak to jakie pamięci są na tych kartach instalowane i czy będzie można spokojnie zflashować go biosem od wersji Deluxe tej karty (Pro - ta którą zamówiłem ma 250/250 a deluxe 275/275). Z góry dzięki za pomoc.Ja go posiadam. Ściągnąłem sobie do niego najnowszy bios (do wersji LE), przestawiłem w nim zegary na 295/295 i karta sobie bryka piknie. Kostki to Hynix'y 3,6ns. Aha, pewnie niedlugo padnie ci wentylator ... tak zebys wiedzial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Dzięki serdeczne za info!! Szczególnie dla Liska i Barteza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...