Spookie Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zobacz: hackowany bios : do takiej płyty Gigabyte GA-7N400 Pro2 jest sznas że będzie dziłał u mnie a jak nie to gdzi moge znaljeźc do mojej płyty http://forums.pcper.com/showthread.php?t=2...23&page=3&pp=15 widziałem kolesi którzy na płytkach gigabyte mieli po 250x10 lub wiecej...[ale mniejsze fsb] [Athlon 2500XP-M] wgrywał ktoś taki bios bo niechce mi się robic Vcore moda... jak tak to niech napisze czy wszystko dział i czy nie traci się stabilności... jeszcze tutaj jest dużo: http://nforcershq.com/forum/viewtopic.php?...b5ee737d1779338 http://nforcershq.com/forum/viewforum.php?...b5ee737d1779338 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 wgrywał ktoś taki bios bo niechce mi się robic Vcore moda... jak tak to niech napisze czy wszystko dział i czy nie traci się stabilności...lenistwo ... nie mam pytan .. sam cos zrob ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Vcore moda niechce robić bo to jest niebezpieczne [jakby ktoś zrobił przedemną i bym mu wszystko działało spoko to może też bym zaryzykował] A co do biosu to może ktoś go wypróbuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Vcore moda niechce robić bo to jest niebezpieczne [jakby ktoś zrobił przedemną i bym mu wszystko działało spoko to może też bym zaryzykował] A co do biosu to może ktoś go wypróbuje ?Chaos nie mial na mysli Vmoda tylko bios. Rusz sie i sam go sprawdz. Nic nie ryzykujesz - programowanie kosci nie jest trudne, a najwyzej zaniesiesz komus kto zaprogramuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Rusz sie i sam go sprawdz. Nic nie ryzykujesz - programowanie kosci nie jest trudne, a najwyzej zaniesiesz komus kto zaprogramuje. hmm czy takie proste jakbyś mógł to zapoadj jakis link gdzie moge ściągnąć poradnik jak sie programuje bios [najpierw naucze się [programować bios] teoretycznie a nie dopiero jak cos padnie :) Ostatnio jestem bardzo ostrożny bo spliłem celka 600 [strata niewielka] ale przez takie coś troszeczke się zniechęciłem do modów... Zrobiłem wszystko idealnie tak jak trzeba połączyłem odpowiednie piny ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa a tu procek padł [mod był na napięcie z 1,5 V zmieniłem na 1,7 V i padł -celek był strasznie pechowy bo zazwyczaj takie celki chodziły na standartowym napięciu 9,5 x 100 a mój ledwo chodził 75x9,5 i żeby mieć 9,5x100 zrobiłem tego moda ale ten Celek sie od razu spalił przecież to tylko +15%!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 czy wie ktoś skąd można takie usprawnione biosy ściągnąć? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 widzial ktos mzoe biosa do GA-7N400-L ? spotkalem takie na zagranicznych forach ale podnosily tylko napiecie na agp i ramach a chcialbym cos takiego znalesc zeby podbijalo napiecie na procu.. jest cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...