Skocz do zawartości
sin3-16

Jakie pamięci wybrać ??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam płyte solteka sl-75frn2 l i bartka2500+. potrzebuje do tego dwókanałowych pamięci 2x256 do 600 zł i nie mam pojecia które wybrać poczytałem troche postów na tym forum co mnie kompletnie zdezorientowało ( np.Twinmosy nie są kompatybilne z nforce 2 geile sa do bani itp. ) Może mi ktoś doradzi co mam wybrać ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziwne bo sam nie dawno skladalem kopa własnie na kingstonach 400mhz 2x 512 ddr cl.3 i poszły z 2500+ na 3200+ 200fsb(400mhz) na

2.5cl w dualu a co do Kingmax to tez chodza na 200fsb (400mhz w dualu ) dalej nie testowalem na 2,5 -3-3-7

miałem tez geil 400mhz kture szły w dualu na 400 na c.l2.0.3.2.6 a mowia ze geil to sredniaki moim zdaniem sa bdb

Z tego co pamietam to Kongamxy sa testowane do duala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem ci jedno zmien sklep skoro mowia ci ze twinmosy w Dualu nie działaja Kingmaxy tez i Kingstony tez a geil sa do bani :) :) :) to jakie ramy zostaja spytaj sie o te

http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6418&sid=1

jesli te powiedza ze nie dzialaja w dualu to powiedz zeby otworzyli sklep z zabawkami a nie z kompami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam lubie twinmosy mam juz drugie kiedys strasze mialem a te co mam teraz sie fajnie kreca synchmro max poszly 236 ale tu juz trza byo sie napieciami pobawic. ale bez zmian napiecia to stablinie na 221ida i to mi narazie wytarcza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi