sin3-16 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Mam płyte solteka sl-75frn2 l i bartka2500+. potrzebuje do tego dwókanałowych pamięci 2x256 do 600 zł i nie mam pojecia które wybrać poczytałem troche postów na tym forum co mnie kompletnie zdezorientowało ( np.Twinmosy nie są kompatybilne z nforce 2 geile sa do bani itp. ) Może mi ktoś doradzi co mam wybrać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 np.Twinmosy nie są kompatybilne z nforce 2A gdzieś ty to przeczytał ? U mnie chodzą bez problemów ale obecnie dużo osób narzeka na nowe Twinmosy , zależy jak trafisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Geile sa do bani hmmm :) . jesli chcesz ramy dobre i stabilne to proponuje Kingstony albo Kingmaxy sa dobre i niedrogie obie chodza bez problemow na Dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sin3-16 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 hey XXX jesteś pewien że Kingstony lub Kingmaxy pc3200 pójdą na dualu na szynie 200 MHZ ?? Nawet w sklepie odradzali mi taki zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 dziwne bo sam nie dawno skladalem kopa własnie na kingstonach 400mhz 2x 512 ddr cl.3 i poszły z 2500+ na 3200+ 200fsb(400mhz) na 2.5cl w dualu a co do Kingmax to tez chodza na 200fsb (400mhz w dualu ) dalej nie testowalem na 2,5 -3-3-7 miałem tez geil 400mhz kture szły w dualu na 400 na c.l2.0.3.2.6 a mowia ze geil to sredniaki moim zdaniem sa bdb Z tego co pamietam to Kongamxy sa testowane do duala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Powiem ci jedno zmien sklep skoro mowia ci ze twinmosy w Dualu nie działaja Kingmaxy tez i Kingstony tez a geil sa do bani :) :) :) to jakie ramy zostaja spytaj sie o te http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6418&sid=1 jesli te powiedza ze nie dzialaja w dualu to powiedz zeby otworzyli sklep z zabawkami a nie z kompami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 jeśli ma się płytkę AMD to Dual można całkowicie olać - przyrost prędkości jest w granicach 5% a trzeba obniżyć dużo FSB, żeby chodziły w synchro patrząc pod kątem AMD Dual jest całkowicie nieprzydatny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja tam lubie twinmosy mam juz drugie kiedys strasze mialem a te co mam teraz sie fajnie kreca synchmro max poszly 236 ale tu juz trza byo sie napieciami pobawic. ale bez zmian napiecia to stablinie na 221ida i to mi narazie wytarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...