peseq Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Nie wiem czego to wina. Sprzęt: mobo: ASUS A7N8X nVidia nForce2 Ultra 400 Procesor: Barton 2500+ (nie kręcony) Pamięć: 256MB DDR 333Mhz Karta Graf: RADEON 9200 128MB/128bit Karta Dźwiękowa: SOUND BLASTER Live! 5.1 Wszystkie testy pięknie przechodzi, w grach mam wypas wydajność, i w ogóle, chodzi mi o to że jak jest włączony WinAmp i leci jakaś mp3, to JAK PISZE CZASAMI (nie wiem co ile sie to dzieje, raz na czas) TO DŹWIĘK NIE PRZERYWA, ALE TAKI PIERDNIĘCIE JEST.. tak jakby szybko powtórzył 1milisekunde tej mp3... takie szarpnięcie (tak jakby opóźnienie na 1milisekunde dźwięku):/ nie umiem tego wytłumaczyć, jednak to sie dzieje, jak naciskam na klawierce PRZYCISK.. w sumie nie przeszkadza mi to, ale drażni:/ czy ktoś wie co to może byc? Nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 mam to samo do dziś nie wiem co to powoduję podobno klawiatura "nie taka", z tego co wyczytałem w podobnych tematach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Czyli co.. klawierka?? lol.. mam taką za 20zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 ja mam za 40zł tracera nie wiem czy klawa na 100% bo nigdy nie zmieniałem i nie próbowałem czy będzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Mam takie ytanie.. nie denerwuje cie to?? bo mnie ostatnio bardzo!!! zcazeło wkurzać:( jak to unieszkodliwić? :( wie ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 OK!!!! DOSZEDŁEm!!!!!!!! trzeba w BIOSIE przestawić opcje: PCI Latency z 32 na przynajmniej 64!!!!! Sprawdzone!!!!! JEA!!! :) Kucyk: dziękuje za pomoc, nawet jeśli nie pomogłeś.. ale jako jedyny odpowiedziałeś tutaj:) dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...