szpak Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 tym razem juz po zamianie płyty głównej z k7s6a na k7vta3 kumpel ze sklepu pilnie potrzebował mojego gf 4 mx440 i za 2 dni bede go miał spowrotem ale tak sobeio gadalismy i on mówił ze za te same pieniadze moze załatwic radka 9000 nowego ..ale jakos mi to nie pasi bo nowy radek za te kase to moze byc lipa jak myslicie co robic mienieac sie ..a radka nie moge przetestowac bo nie ma go na stanie i musi jak co zamawiac z californi :)) CO WY O TYM MYSLICIE ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ja mysle pozytywnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 to nie myśl tyle.... radek jest lepszy i już, ino lepiej by było sprawdzic czy pójdzie na twoim MOBO :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 to nie myśl tyle.... radek jest lepszy i już, ino lepiej by było sprawdzic czy pójdzie na twoim MOBO :idea: Jak to bylo do mnie to ty nie kumaty jestes :) A dlaczeo radek mial by nie isc na jego plycie ? Masz jakas teorie ? Moze spiskaowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 to nie myśl tyle.... radek jest lepszy i już, ino lepiej by było sprawdzic czy pójdzie na twoim MOBO :idea: Jak to bylo do mnie to ty nie kumaty jestes :) A dlaczeo radek mial by nie isc na jego plycie ? Masz jakas teorie ? Moze spiskaowa :) Nie jestem nie kumaty libero i nie było to do ciebie ty nie wykumałes z kontekstu i tyle no problem no war :arrow: ciao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 aaa a z mobo i kartami to bywa rożnie takie mam doświadczenie, lepiej sprawdzic niż później ganiać :arrow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 spoko spoko jak nie bedzi esmigał na mojej płycie to sie wymieni ale nie kłucicie sie tylko napiscie co myslicie o jedenj i o 2 karcie która jest lepsza i co ma do zaoferowania głównie chodzi o radka bo gf mam i wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 sprawdź sobie test na Frazirze i powiedz co tym myśłisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 sprawdź sobie test na Frazirze i powiedz co tym myśłiszIMHO artykul jest nierzetelny i tyle :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 zgadzam sie artykół jest lipny jak by to było na benchmarku.pl to bym inaczej pisał ale co tak do fraza nic nie ma ale niektóre wyniki sa poprostu smieszne chodzi mi o te na których gf4 ti 4400 ma taki sam wynik jak gf4 mx440 chyba cos tam nie tak .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 jakos mi to nie pasi bo nowy radek za te kase to moze byc lipa jak myslicie co robic mienieac sie ..a radka nie moge przetestowac bo nie ma go na stanie i musi jak co zamawiac z californi ) CO WY O TYM MYSLICIE ??????? masz porównanie nowego radka na FrazPc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msz Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Szpak gdzie dokładnie to porównanie widiałeś. Może coś pomyliło Ci się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 bierz radka i nie npytaj no chiba ze jakiejs szajskiej firmy (patrz testy na www.frazir.wroc.pl ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 jak masz za darmo to nie wiem po co jeszcze sie zastanawiac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Radek 9000 = mx 440 radek 9000 pro = mx 460 Jak masz szanse to bierz radka nawet jezeli to bedzie tylko 9000, zawsze lepszy obraz no i pixele i vertexy, będzie huleł nieźle polecam radka 9000 pro firmy mint Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Radek 9000 = mx 440 radek 9000 pro = mx 460 Jak masz szanse to bierz radka nawet jezeli to bedzie tylko 9000, zawsze lepszy obraz no i pixele i vertexy, będzie huleł nieźle polecam radka 9000 pro firmy mint no tak ja nie wiem jakiej firmy bedzie ten rade wiem tylko ze bedzie taktowany 250@500 to jest wiecej niz gf4mx 440 ale wszystko sie wyjasni juytro po 15 :) a ile kosztuje radek 9000 pro firmy Mint ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 sprawdź sobie test na Frazirze i powiedz co tym myśłisz Dla mnie ten test to bzdura. Przeczytaj sobie testy na benchmarku, tomshardware i innych serwisach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] sprawdź sobie test na Frazirze i powiedz co tym myśłisz Dla mnie ten test to bzdura. Przeczytaj sobie testy na benchmarku, tomshardware i innych serwisach. JOP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 na tomshardware polskim byl przeciez test 25 kart garficznych... zapewne bardzie "rzetelny".. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Bierz tego Radeona nawet sie nie pytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...