Skocz do zawartości
szpak

kolejan zamiana tym razem gf4 mx 440 na radka 9000 ......

Rekomendowane odpowiedzi

tym razem juz po zamianie płyty głównej z k7s6a na k7vta3 kumpel ze sklepu pilnie potrzebował mojego gf 4 mx440 i za 2 dni bede go miał spowrotem ale tak sobeio gadalismy i on mówił ze za te same pieniadze moze załatwic radka 9000 nowego ..ale jakos mi to nie pasi bo nowy radek za te kase to moze byc lipa jak myslicie co robic mienieac sie ..a radka nie moge przetestowac bo nie ma go na stanie i musi jak co zamawiac z californi :)) CO WY O TYM MYSLICIE ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie myśl tyle.... radek jest lepszy i już, ino lepiej by było sprawdzic czy pójdzie na twoim MOBO :idea:

Jak to bylo do mnie to ty nie kumaty jestes :)

A dlaczeo radek mial by nie isc na jego plycie ?

Masz jakas teorie ?

Moze spiskaowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie myśl tyle.... radek jest lepszy i już, ino lepiej by było sprawdzic czy pójdzie na twoim MOBO :idea:

Jak to bylo do mnie to ty nie kumaty jestes :)

A dlaczeo radek mial by nie isc na jego plycie ?

Masz jakas teorie ?

Moze spiskaowa :)

Nie jestem nie kumaty libero i nie było to do ciebie ty nie wykumałes z kontekstu i tyle

no problem no war :arrow: ciao

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko spoko jak nie bedzi esmigał na mojej płycie to sie wymieni ale nie kłucicie sie tylko napiscie co myslicie o jedenj i o 2 karcie która jest lepsza i co ma do zaoferowania głównie chodzi o radka bo gf mam i wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie artykół jest lipny jak by to było na benchmarku.pl to bym inaczej pisał ale co tak do fraza nic nie ma ale niektóre wyniki sa poprostu smieszne chodzi mi o te na których gf4 ti 4400 ma taki sam wynik jak gf4 mx440 chyba cos tam nie tak ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakos mi to nie pasi bo nowy radek za te kase to moze byc lipa jak myslicie co robic mienieac sie ..a radka nie moge przetestowac bo nie ma go na stanie i musi jak co zamawiac z californi ) CO WY O TYM MYSLICIE ???????

masz porównanie nowego radka na FrazPc.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radek 9000 = mx 440 

radek 9000 pro = mx 460 

Jak masz szanse to bierz radka nawet jezeli to bedzie tylko 9000, zawsze lepszy obraz no i pixele i vertexy, będzie huleł nieźle 

polecam radka 9000 pro firmy mint

no tak ja nie wiem jakiej firmy bedzie ten rade wiem tylko ze bedzie taktowany 250@500 to jest wiecej niz gf4mx 440 ale wszystko sie wyjasni juytro po 15 :)

a ile kosztuje radek 9000 pro firmy Mint ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...