Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ehh, znowu temat zprzed roku odgrzebali. Teraz chodzę spać tak jak zwykle, czyli ok 24:00 / 1:00 - a wstaje różnie, zwykle koło 9:00 / 10:00, ale w czwartek i piątek o 7:00. Niestety studia się zaczęły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 najwczesniej kolo 24 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 lol ja to od grudnia (od wtedy stałe) zacząlem chodzic o 2. i jush cos nie wyrabiam bo zawsze do szkolki na 7:> cholerne gowna no a raz wogole nie spalem bo patrze ze jush 6 mowie ap o co dalej spac jesli za 1h do szkoly :] hyh no to pozniej na lekcji se oczka zmrozylem :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja chodze spać o 5 rano wcześniej usnąć niemoge :( Mam to samo a wcześniej jak 20:00 pracować (uczyć się nie moge ) :cry: drażni mnie słońce i yy.. zapach czosnku :lol: coś tu nie gra ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja tez nie moge spac. dolina. musze sie przestawic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...