aquator Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Dziś zainstalowałem Riva Tuner bo chcaiłem pokombinować z kartą. GeForce 5200 128 mb. No i chyba coś mi siadło bo system kiedy odpalam grę załóżmy Collin04 albo Q3 pada na pysk bez ostrzeżenia. Zanaczam że nic w ustawieniach karty nie zmieniałem bo po zainstalowaniu patrzyłem w RT jak sroka w gnat i stwierdziłem, że lepiej najpierw poczytam o tym... Plizz.. Czy to jest wogóle możliwe żeby to spowodowało taki problem? Może ktoś się spotkał? Czy mam szukać wirola? Będę wdzięczny za odpowiedź. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 riva tuner sam ci nic nie zmienil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Jedna rada ... jeśli odinstalowanie programu nie pomoże, to spróbuj przywrócić system do stanu przed instalowaniem i wtedy się okaże czy ci zamieszał riva tuner :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Jak zmieniałeś coś Riva tunerem to ten programik tylko modyfikujes sterowniki odinstaluj program i zainstaluj ponownie sterowniki i będzie wszystko OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...