Viruss_SNK Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 witam mam program atomixmp3 i karte muzyczna SB Live 5.1 wiem, ze mozna rozdzielic dzwiek, tak zebym mogl na glosnikach puscic jedno, a na sluchawkach odsluchiwac drugie ale jakos mi nie wychodzi :P ustawialem juz w programie ale zawsze mi przeskakuje na zwykla karte i same glosniki moze ktos tez ma ten program i wie jak to zrobic (prosze o dokladny opis) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 sorry :) mala zmiana ustawienia juz dzialaja, ale dalej mi nie pasuje kiedy ustawiam karte 3d i glosniki+sluchawki dzwiek dalej leci przod i tyl tak samo a preview nie dziala czyzby nikt atomixa nie uzywal? pomozcie ludzie :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Przeskocz z Atomixa na Traktor Dj Studio. Niedosc ze 100x razy lepszy to jeszcze bardzo prosto wszystko ustawic. ps. zeby cieszyc sie w pelni traktorem potrzeba procka ~1,4 Ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 no to jest wada atomix mp3 z tym ustrawieniem odsluchu. jak kolega wyzej pisze, zmien na traktor dj studio ja osobiscie polecam mix vibes pro bdb program! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 dzieki za rady :) moze kiedys sprobuje narazie zrobilem formata i zainstalowalem od nowa wszystko (w tym dzwiek) i zgadnijcie co sie stalo :lol: heh zaczelo dzialas tak jak chcialem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...