Skocz do zawartości
Gość Ukasz

Co mozna na Asusie A7N8X-X

Rekomendowane odpowiedzi

Mam plyte glowna jak w tytule i procka athlona 1.7 jiuhb. Najwiekszy fsb jaki ustawilem to 160. Wiecej nie poszlo. Dlaczego ? Slyszalem ze trzeba miec oddzielnie taktowane pci. Jesli ta plyta jest do bani w sensie podkrecania to jaka polecacie. Moze jakiegos epoxa albo abita. http://www.arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się, czy to płyta jest powodem tego, że nie możesz bardziej podkręcać.

Sprawdziłeś, jak sobie radzi RAM? A jaki masz zasilacz? Może shit Codegen? Jeśli to drugie, to lepiej odkręć kompa i do czasu pozyskania firmowego zasilacza módl się, żeby ci się coś nie skopciło, bo ten zasilacz nie ma żadnych zabezpieczeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się, czy to płyta jest powodem tego, że nie możesz bardziej podkręcać.

Sprawdziłeś, jak sobie radzi RAM? A jaki masz zasilacz? Może shit Codegen? Jeśli to drugie, to lepiej odkręć kompa i do czasu pozyskania firmowego zasilacza módl się, żeby ci się coś nie skopciło, bo ten zasilacz nie ma żadnych zabezpieczeń.

A co powiesz na moją zasilke? FEEL 300Watt, kupiłem za 200złoty Bude i w niej był owy :)))

Słyszałem że jest dobry. I mozna kręcić 2500+ na 3200+.. tak zrobiłem, ale chyba koleś sie nie mylił?:)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...