Gość Ukasz Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Mam plyte glowna jak w tytule i procka athlona 1.7 jiuhb. Najwiekszy fsb jaki ustawilem to 160. Wiecej nie poszlo. Dlaczego ? Slyszalem ze trzeba miec oddzielnie taktowane pci. Jesli ta plyta jest do bani w sensie podkrecania to jaka polecacie. Moze jakiegos epoxa albo abita. http://www.arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 ja mam asuska tego co ty, tylko bez tego -X na końcu, mam wersje 2.0 i moge co jeden Mhz podkręcać fsb. :?: nie wiem o co chodzi u ciebie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zastanów się, czy to płyta jest powodem tego, że nie możesz bardziej podkręcać. Sprawdziłeś, jak sobie radzi RAM? A jaki masz zasilacz? Może shit Codegen? Jeśli to drugie, to lepiej odkręć kompa i do czasu pozyskania firmowego zasilacza módl się, żeby ci się coś nie skopciło, bo ten zasilacz nie ma żadnych zabezpieczeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zastanów się, czy to płyta jest powodem tego, że nie możesz bardziej podkręcać. Sprawdziłeś, jak sobie radzi RAM? A jaki masz zasilacz? Może shit Codegen? Jeśli to drugie, to lepiej odkręć kompa i do czasu pozyskania firmowego zasilacza módl się, żeby ci się coś nie skopciło, bo ten zasilacz nie ma żadnych zabezpieczeń. A co powiesz na moją zasilke? FEEL 300Watt, kupiłem za 200złoty Bude i w niej był owy :))) Słyszałem że jest dobry. I mozna kręcić 2500+ na 3200+.. tak zrobiłem, ale chyba koleś sie nie mylił?:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ukasz Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Juz kupilem epoxa 8rda3+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jesli ten zasilacz ma biala nalepke to rzeczywiscie jet calkiem dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Czy taki zasilacz jest ok? do A7N8X-X http://dvb-upload.com/index.php?action=dow...nload&pid=10155 Link do zdjecia spakowane zipem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...