enkel Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Czy ten zalman mi to wychłodzi? Miałem wentylatorek PAPSTA, ale i tak jak dla mnie za głośno chodzi. Teraz zamontowałem tego zalmana i jest strasznie gorący. Po czym rozpoznać, że jest złe chłodzenie (zanim mi się karta spali)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 nie wychlodzi ... ja mialem sam radiator alu na gf2gts (czyli slabsza wersja) i i tak to cieple bylo ... wiec malutki radiator na chipset nie wystarczy zeby to zchlodzic, moze rozgladnij sie za arctic vga silencer - o ile wejdzie na karte ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enkel Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Po jednym dniu używania też sądzę, że nie wychłodzi. To jest cholernie gorące. BTW. czy ten arctic vga silencer jest naprawdę cichy? Tzn. kupiłem se arctica na procka - widać, że się kręci ale nie słychać, z kolei kupiłem ArcticPro TC z termoregulacją i cholera jest za głośna - nie wiem może cały czas kręci z największą prędkością? I dlatego się pytam czy arctic vga silencera nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 jest topic o tym arcticu na vga, tam poczytaj opinie, a taki maly radiator to na pewno nie zchlodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...