Michał1 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 witam czy sie rozni Asrock k7s8x rev 3.0 od Asrock k7s8x bez rev 3.0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 r3 ma: zmiane mnoznika zworkami podniesienie vcore z biosu 5 slotow pci i jest troche mniejsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 I ma zablokowane pci/agp, bo pierwsza rev. nie mjał z tego co wiem blokady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ok, czyli mam r3 :-) to dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 I ma zablokowane pci/agp, bo pierwsza rev. nie mjał z tego co wiem blokadyzablokowane pci/agp ma chipset ktory jest ten sam :) czyli obie maja zablokowne pci/agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...