TanneR Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Mam no pytanie można jakoś (poprzez przelutowywanie lub regulację potencjometrów jaśli takie są) sprawić aby na wyżej wymienionym zasilaczu napięcie +12 wynosiło np.+13 a +5 +5,5 W końcu gdyby pozamieniać jakieś elementy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Mam no pytanie można jakoś (poprzez przelutowywanie lub regulację potencjometrów jaśli takie są) sprawić aby na wyżej wymienionym zasilaczu napięcie +12 wynosiło np.+13 a +5 +5,5 W końcu gdyby pozamieniać jakieś elementy :? Niby można ale kuuupa roboty ! PS Słyszałem, że masz nagrywarke do sprzedania. Co to jest i za ile ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 mozna zmieniajac niektoore kondensatory, mooj brat to kiedys robil w kilq zasilkach, nawet mi zaproponowal jak mialem codegena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Moze pare zwojow dowinac na wtornym ??? 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...