B4rt3z Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zamawiaj ktos juz w tym sklepie???? Ile czasu trwa zanim przysla zamowienie do domu ??? Czy tyle samo co w 4max :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zamawiaj ktos juz w tym sklepie???? Ile czasu trwa zanim przysla zamowienie do domu ??? Czy tyle samo co w 4max :)) :arrow: nie zamawialem jeszcze w DiscoTech'u. nie wiem :wink: co miales na mysli piszac 'czy tyle samo co w 4max'?? kazdy kto zamawial w 4max ma inne zdanie o firmie. jednym przesylka dochodzila w przeciagu 2-3 dni, a inni musieli czekac 2-3 tygodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zamawiaj ktos juz w tym sklepie???? Ile czasu trwa zanim przysla zamowienie do domu ??? Czy tyle samo co w 4max :)) Z DiscoTechem to mialem taki numer : Zlozylem zamowienie, przyszlo potwierdzenie ze przyjeli, poczekalem tydzien, qrfa cisza, przesylki nie ma. Zadzwonilem do nich i ..................... okazalo sie ze nie wyslali przesylki, bo czekaja az ja potwierdze ze chce zeby mi ja wyslali. (tzn, mialem odeslac ich potwierdzenie przyjecia, z adnotacja ze chce na 100% dokonac zakupu 8O ) To po co wczesniej skaladalem zamowienie ??? Szlag mnie trafil, zrezygnowalem z ich oferty i kupilem w 4MAXie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zamawiaj ktos juz w tym sklepie???? Ile czasu trwa zanim przysla zamowienie do domu ??? Czy tyle samo co w 4max :)) Z DiscoTechem to mialem taki numer : Zlozylem zamowienie, przyszlo potwierdzenie ze przyjeli, poczekalem tydzien, qrfa cisza, przesylki nie ma. Zadzwonilem do nich i ..................... okazalo sie ze nie wyslali przesylki, bo czekaja az ja potwierdze ze chce zeby mi ja wyslali. (tzn, mialem odeslac ich potwierdzenie przyjecia, z adnotacja ze chce na 100% dokonac zakupu 8O ) To po co wczesniej skaladalem zamowienie ??? Szlag mnie trafil, zrezygnowalem z ich oferty i kupilem w 4MAXie mhaaaaaaa ja bym jush nic u nich nie qpil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Bruce: O ile mnie zmysly nie myla to nie masz za daleko do DiscoTech'u :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nooooo kilka przystankooff :DDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ja tam zamowilem Shima odrazu wyslalem potwierdzenie a przesyke dostalem za 3 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azrael Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Tez mialem problem z otrzymaniem paczki od DiscoTech, podobnie jak reed~XP zlozylem zamowienie i cisza :( . Tlumaczyli to wadliwym dzialaniem systemu :? Wkoncu paczke dostalem po 3 tygodniach. Wazne ze towar potanial w tym czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...