dymek099 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 witam posiadam celerona 1.7GH z jednym radiatorem chciałbym sie dowiedzieć jaka powinna być temperatura procesora jak 1.Chodzi sam windows.?? 2.Procesor przez pewień czas jest wykorzystywany w 100%?? 3.Jakiej temperatury ten celeron nie moze przekroczyć po podkręceniu go (nie ważne o ile).?? posiadam program Fuzzy Logic 4 do odczytu temperatury ale zadaje te pytania ponieważ mam płyte głowną MSI 845E(MS-6566E) zrobiłem aktualizacje biosa po której wskazuje mi temperature 42stopnie (za pomocą programu i w biosie) a przed aktualizacją biosa pokazywało mi 52stopnie (za pomocą programu i wbiosie) prosze to skomentować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 jaki ten radiator jezd ????? ogołem jak ci temp proca prekracza 65*C to zaczyna kisić (czym mierzysz emp ? ) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek099 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 radiator EVERCOOL (SORY BO NIE JARZE CO TO JEST EMP??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 tEMP? Temperatura rośnie o kilka stopni po zwikęszaniu Vcore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Nie martw się tym, ile masz po starcie i w stressie, bo są różne konstrukcje radiatorów: jedne cały czas utrzymuą podobną temperaturę, a na innych temp dość mocno skacze w stressie. Ważne, żebyś w stressie nie przekraczał 60C, z tym, że popatrz, ile masz stopni w pokoju, a ile będziesz miał w upalne dni, które dopiero nadejdą (mam nadzieję) i dodaj różnice do temperatury w stressie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...