lokee Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 wywalilem cs i ... Ja nie mowilem, zeby wywalic CS totalnie - tylko zobaczyc jak bedzie bez niego. Jezeli z CS i bez CS'a temperaturki sa takie same, to lepiej go zalozyc. Po co? zobaczysz jak krzywo zalozysz bloczek na proca :wink: P.S to bardzo duzo Ci ta plyta zawyza :wink: Pozdr. wywalilem bo zobaczylem jadro proca a dokladnie slad z pasty okazalo sie iz blok stykal sie w 1/4 powierzchni !!! myslalem ze mnie qurwica zaleje wiec go wyje... w ogole to jakis mi sie podejzany wydawal kupie se z termaltake v2 i bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 @lukee a masz naklejki na procu ? bo jezeli tak to byc moze to bylo przyczyna zlego przylegania cs'a pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokee Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 @lukee a masz naklejki na procu ? bo jezeli tak to byc moze to bylo przyczyna zlego przylegania cs'a pozdro mam naklejki z gwarancji mam tez moda na procku olowkiem i naklejony kawalek tasmy klejacej zeby grafit nie odprysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...