rajman Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 mam pewien dylemat który myślę że jednak wam forumowiczom większych problemó nie sprawi przymieżam się do kupna pamięci TwinMos TwinMOS DDR 512MB/400 PC3200 TMD7608F8E50B w jakiej konfiguracji je kupic ? lepiej 2x256 czy moze odrazu 512 w jednej kosci komp mający z tym ramem współpracowac to intel p4 1,8 ghz na asusie p4v8x-x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 jak chcesz miec odrazu dual to kup 2x256 ale jak czujesz ze za np trzy miesiace bedziesz sobie mogł dokupic 512 to bierz w jednej :D chyba ze wisi ci dual to bierz w jednej kosci:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajman Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 i tak tez zrobie, nie planuje duala puki co jeszcze długi czas wiec to powinno wystarczyc mi z powodzeniem a jakby co tak jak mowisz ->kupi sie kolejna jak dobre czasy nastaną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...