bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 witam mam pytanko ile w w.w. zestawie jest radiatorooff na ram na mobo (tych plaskich :D) oraz, czy mozna, gdzies qpic takie radia bez tych radiatorooff na pamiec grafiki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 witam mam pytanko ile w w.w. zestawie jest radiatorooff na ram na mobo (tych plaskich :D) oraz, czy mozna, gdzies qpic takie radia bez tych radiatorooff na pamiec grafiki Moze zagladnij do oferty sklepow inetowych, albo na WGK ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 o reed nie zamknąłęs topica. nowość :lol: ze strony producenta wynikałoby że 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 o reed nie zamknąłęs topica. nowość :lol: ze strony producenta wynikałoby że 2 czlowiek okazuje "serce" ale zlosliwosc "lucka" nie ma granic :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Przeczytaj na stronie Thermaltake'a. Jest tam artykuł, 3 sposoby montowania, i o ile mnie pamięc nie myli, to jest tylko jeden taki radiator płaski, ale można zamontować z jednej strony płaski, a z drugiej te radiatory na grafikę. No, ale co ja tam wiem, moze są i dwa. W każdym razie Bruce, jaka jest Twoja kwota maksymalna? Tak pytam, jakbym Ciebie przebijał w licytacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Przeczytaj na stronie Thermaltake'a. Jest tam artykuł, 3 sposoby montowania, i o ile mnie pamięc nie myli, to jest tylko jeden taki radiator płaski, ale można zamontować z jednej strony płaski, a z drugiej te radiatory na grafikę. No, ale co ja tam wiem, moze są i dwa. W każdym razie Bruce, jaka jest Twoja kwota maksymalna? Tak pytam, jakbym Ciebie przebijał w licytacji... przebijaj, ja se to jush olalem dawno, doshedlem do 30 i dalem se spokooj ] wole se qpic active-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 A co powiecie na to? Czysta miedź, wyglądają cudnie :D Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 eeeeeeeee ile koshtooja? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 eeeeeeeee ile koshtooja? :DW niemieckim sklepie : 13.80 Eur czyli jakieś : ~57 PLN :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 eeeeeeeee ile koshtooja? :DW niemieckim sklepie : 13.80 Eur czyli jakieś : ~57 PLN :x czyli u nas beda za 80 zeta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 nigdy nie bylem przekonany do takich bajerow... macie moze pod reka testy z takimi radiatorkami... o ile wiecej tak opakowane pamieci sie kreca..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 nigdy nie bylem przekonany do takich bajerow... macie moze pod reka testy z takimi radiatorkami... o ile wiecej tak opakowane pamieci sie kreca..? :arrow: takie radiatork zapewniaja pamiecia lepszy obieg ciepla i moga przedluzyc ich zywota. co do krecenia to mozna smialo dawac 2,8 V na pamiatkach (oczywiscie, zalezy tez od pamieci). moje 'no name' chodzily kiedys bez radiatorow na 2,8 V, ale wiatrak 80x80 byl nad nimi. teraz juz go nie ma i sa puszczone na 2,7 V. co moga das jeszcze takie radiatorki - moze kilka dodatkowych fsb. test radiatorow widzialem kiedys na www.in4.pl (ale nie jestem pewien) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...