_Vip_ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 1)Co myslicie o MSI na Sis'ie 645 bo jest o 100zl tansza od Asusa a to jest podobno GIT :).Jaka jest roznica miedzy Asus'em i MSI.Bo chyba tylko tedwie sa godne uwagi (jesli chodzi o sis'a),jesli sie myle to mnie poprawcie. 2)Co myslicie o plytach na P4X266A ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 _Vip_ z Katowic (GKS?) hehe BTW... MSI mam z nia zle doswiadczenia ale to moze wynikac z tego, ze nie lubi sie z reszta sprzetu... Asus .... ma wiecej bajerow typu zmiana V mem, polecalbym Asusa P4S333 a co do VIA... mialem kiedys na testach Shuttle na P4X266 z P4 1,5 GHz. Szybkie i stabilne. Nie wiem jak zachowuje soe 266A ale pewnie lepiej tzn dziala jeszcze szybciej niz 266 :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 _Vip_ z Katowic (GKS?) hehe BTW... zaden mi tam GKS :) jak juz to LosAngeles Lakers Ale na tym MSI taki P41.6A poleci na 2.4GHz ? z dobrymi pamieciami oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...