snadek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 Mam Problem: mam prcoesor athlon xp 1800.Chciałbym go podkręcić ale ma jeden problem mam płytę która nie ma w biosie regulacji mnożnika i napięcia więc nici z podkręcania.Znalazłem na Forum opis PIn mode ale dokładnie nie wiem jak to zrobić.Pomórzcie mi Jak by ktoś miał dokładny opis pin mode to niech mi napisze Z góry Dzięki Pozdrawiam Śniadek :-))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 wpisz na search drut mod, czy drutmod. ZNajdzie Ci wszystko co potrzebne. Najlepiej poszukaj w tych topikach programu który Ci pokaże jak drutować. Zwał się t-bred CPU czy jakos tak. PIsał go ktoś z forum. (o ile dobrze pamiętam).wpisz na search drut mod, czy drutmod. ZNajdzie Ci wszystko co potrzebne. Najlepiej poszukaj w tych topikach programu który Ci pokaże jak drutować. Zwał się t-bred CPU czy jakos tak. PIsał go ktoś z forum. (o ile dobrze pamiętam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 wpisz na search drut mod, czy drutmod. ZNajdzie Ci wszystko co potrzebne. Najlepiej poszukaj w tych topikach programu który Ci pokaże jak drutować. Zwał się t-bred CPU czy jakos tak. PIsał go ktoś z forum. (o ile dobrze pamiętam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 jak chcesz to daj maila na prv to CI to pośle. Sorki za to wyżej ale nia mam pojęcia co to się porobiło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...