Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Cze all Mam następujący problem chciałem sobie zaktualizować bios w mojej karcie graficznej Mint GeForce 2 MX 200 TV-out, ale podczas aktualizacji z wersji 3.11.01.30 na 3.11.01.37 wyskakuje mi taki komunikat "ERROR: Supported EEPROM not found" Wiem że problem tkwi w tym że bios nie jest zapisany w pamięci EEPROM, tylko EPROM, ale czy jest jakiś sposób żeby bios mimo wszystko zainstalować, aha TV-out mam chronotela model 7007, używałem wersji biosu pod chronotela. Z góry dzięki. P.S. Nie dawajcie odpowiedzi typu: po co ci nowy bios, albo lepiej kup sobie lebszą grafikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2002 w takiej sytuacji jest to niemozliwe ! chyba ze wlutujesz sobie w karte kosc EEPROM wtedy TAK ale to nie jest warte zachodu ale mozliwe !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 wyłacz pamiec cache dla grafiki w BIOS-ie (VIDEO CACH..... - DISBLED) nie zawsze pomaga ale mozna sprawdzic. TPSA - TO PSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...