smerf2222 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Witam zmieniłęm dzis codogena 300 na chiefteca 420,wreszcie. ale mam taki problem komp odpala sie raz na 5 za kazdym razem trzeba zrestartowac biosa bo jak nie to sie nie odpala (monitor sie nie włacza zapala sie zielona lampka ale niema obrazu,a czasami nawet sie nie zapala wogóle)i jeszcze mi w biosie pisze ze mam current fsb 100 a ram 133(mam bartona 2500+,512 400mhz,radka 9000pro,i epox krai).chyba sie nieda inaczej założyć :) ale napisze ze włącznik 01 jest na górze pod nim kabel a drugi wiatrak dmucha na procka,a moze jeszcze trzeba jakies kable podłączyć podłączylem tylko zasilanie do 2cdromów dysku flopa no i ten głóny,reszta wisi sobie luźno.Pomużcie pliss.Z góry Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 mogła bateryjka siąść na płycie głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 nie orientuje sie jak jest z tymi nowszymi athlonami ale moje pentium np wymaga dwoch wtyczek moze podobnie jest z twoim athlonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK74 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 przełóż spowrotem codogena i sprawdź.... u mnie śmiga wszystko normalnie a płyty i zasiłke mamy ,,identiko" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...