Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 do jasnej cholery nie zjade sobie w ten weakend zerwalem srobe od tej klamry co przednie kolo trzyma a jutro sklep z czesciami zamkniety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BaX- Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a w ktorym sklepie rowerowym sie zaopatrujesz? zapraszam do Sport-Centrum moze od razu maly przegladzik zrobimy? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 jakis adres?? sprawdzilem w panoramie firm Stalowa 59?? kolo herbapolu? macie otwarte w niedziele ?? 8O i przedstawiceilstwo gianta ?? dzis tam lozyska kupowalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Hello BaX :).bruce jak już wiesz jestem jak najbardziej za,BaX też.tylko napisz coś jeszcze dziś lub jutro z rana bo z Pruszkowa to troszku sie zejdzie.jedzie ktoś jeszcze?Arnie uważaj na BaX-a straszny naciągacz :wink:.dziś zapodałem nowe stery i oświetlenie,bo policaje za mną przepadają :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ja ostatnio wywalilem cala elektryke uznalem ze za duzo wazy i opory robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 ehhhhh skoro arnie nie bardo...to moze jakos w tygodniu???? bo ja juz mam jutrzejszy dzien zaklepany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-BaX- Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jakis adres?? sprawdzilem w panoramie firm Stalowa 59?? kolo herbapolu? macie otwarte w niedziele ?? 8O i przedstawiceilstwo gianta ?? dzis tam lozyska kupowalem ;) adres sie zgadza (chyba) ale w niedziele naszczescie zamkniete :D nie chcialbym pracowac w niedziele... :wink: nie wiem czy cie widzialem w sobote :wink: bo ja przewaznie jestem na zapleczu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Trochę odgrzeję temat. Dzisiaj osiągnąłem 60,3 km/h z góry. A w takim innym miejscu też jest niezła górka - do 50 km/h przyśpiesza bez pedałowania prawie. Tylko tam nie jechałem dużo ponad 50, bo zmeczony bylem, a jeszcze trza bylo duzo pod gore jechac i pozatym to wąska droga i widoczność też nie zadobra (bałem sie zeby auto nie nadjechalo). Mieszkam w Gorlicach na pd. Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no coś nie ma chętnych na górke,a w niedziele byliśmy sobie małą grupką (4 osoby) tak się przejechać i wypadło z mojej inicjatywy że to będzie "starówka".fajnie się złożyło bo było na co popatrzeć :) no i się górka znalazła :!: za tarasem widokowym.teraz są plany na sobote i/lub niedziele zależy od pogody.jak ktoś chętny to zapraszam nawet żeby posiedzieć nie ma obowiązku skakania.wstępnie na 10:00 w sobote i tak znów ze 4 godzinki spędzimy.także nie wstydzić się i ruszać .... a nie tylko przed tymi kompami :D . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...