Skocz do zawartości
Gość

Ups, chyba trzeba przestać korzystać z kompów ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Co tam związki bromu - bude od kompa jak i monitora mam z azbestu i sie nie boje ;)

hehe fajne są komentarze:

Zarabiam ponad 4000 zł pracując przy komputerach 8 -12 godz na dobę ale ten artykuł spowodował że jutro pójde do szefa i powiem żeby się wypchał i wsadził sobie te 4000 tyś w tyłek bo dla mnie zdrowie jest najważniejsze i że się zwalniam. Czy macie może dla mnie posadę za jakieś 4000-5000 zł, praca z komputerem wykluczona.

PS. Miło było Was wszystkich poznać tu na forum - żegnam ;)

:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...]Jestem ciekaw czm zastapia krzem :)

Polimerami

ee tam wg mnie to bedzie pluton jakiś albo uran ..... materiały rozszczepialne będą dawały kopa elektronom w jednostkach centralnych co zwiekszy możliwości OC .. a co za tym idzie spadek temperatury rdzenia na poziomie molekularnym w temperaturze zamarzania helu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tam związki bromu - bude od kompa jak i monitora mam z azbestu i sie nie boje ;) 

hehe fajne są komentarze:

Zarabiam ponad 4000 zł pracując przy komputerach 8 -12 godz na dobę ale ten artykuł spowodował że jutro pójde do szefa i powiem żeby się wypchał i wsadził sobie te 4000 tyś w tyłek bo dla mnie zdrowie jest najważniejsze i że się zwalniam. Czy macie może dla mnie posadę za jakieś 4000-5000 zł, praca z komputerem wykluczona.

PS. Miło było Was wszystkich poznać tu na forum - żegnam ;)

:lol:

Jak koles chce to mu moge zalatwic prace za 4000-5000 zł. Ciekawe co powie na jezdzenie ciezarowka do Azji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi