Gość Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 http://info.onet.pl/935515,18,item.html ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Co tam związki bromu - bude od kompa jak i monitora mam z azbestu i sie nie boje ;) hehe fajne są komentarze: Zarabiam ponad 4000 zł pracując przy komputerach 8 -12 godz na dobę ale ten artykuł spowodował że jutro pójde do szefa i powiem żeby się wypchał i wsadził sobie te 4000 tyś w tyłek bo dla mnie zdrowie jest najważniejsze i że się zwalniam. Czy macie może dla mnie posadę za jakieś 4000-5000 zł, praca z komputerem wykluczona. PS. Miło było Was wszystkich poznać tu na forum - żegnam ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Niedługo do produkcji komputerów nie będzie można krzemu używać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zobaczymy co bedzie za rok bo narazie to tylkom PISMO :D Jestem ciekaw czm zastapia krzem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Żegnajcie :lol: :twisted: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Daltego my podkręcacze chłodzimy do granic możliwości nasze jednostki centralne (:)) by ograniczyć wszelki ruch niebezpiecznych związków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 [...]Jestem ciekaw czm zastapia krzem :)Polimerami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 [...]Jestem ciekaw czm zastapia krzem :)Polimerami ee tam wg mnie to bedzie pluton jakiś albo uran ..... materiały rozszczepialne będą dawały kopa elektronom w jednostkach centralnych co zwiekszy możliwości OC .. a co za tym idzie spadek temperatury rdzenia na poziomie molekularnym w temperaturze zamarzania helu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 czyli jak beda rdzenie rioaktywne to bedzie trza rozpalac ognjiska pod kompem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 mowilem calkiem powaznie ;] link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 To jak wprowadza np ten Polimer, to czy my bedziemy musieli sie pozbyc naszych kompow bo sa szkodliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 watpie ....raczej z checia sie go pozbedziesz bo nowy bedzie N razy szybszy/lepszy/mniejszy jak zwykle ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Bedzie tak jak z komorka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 Co tam związki bromu - bude od kompa jak i monitora mam z azbestu i sie nie boje ;) hehe fajne są komentarze: Zarabiam ponad 4000 zł pracując przy komputerach 8 -12 godz na dobę ale ten artykuł spowodował że jutro pójde do szefa i powiem żeby się wypchał i wsadził sobie te 4000 tyś w tyłek bo dla mnie zdrowie jest najważniejsze i że się zwalniam. Czy macie może dla mnie posadę za jakieś 4000-5000 zł, praca z komputerem wykluczona. PS. Miło było Was wszystkich poznać tu na forum - żegnam ;) :lol: Jak koles chce to mu moge zalatwic prace za 4000-5000 zł. Ciekawe co powie na jezdzenie ciezarowka do Azji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...